to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:53 | 10.10.2022

Κοινωνία

Στον εισαγγελέα ο 53χρονος μαστροπός - Μέλος της ΝΔ παραδέχεται ο Οικονόμου - «Καμία συγκάλυψη» το μήνυμα του Χρ. Σπιρτζη

Στον εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 53χρονος, που φέρεται ότι, βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη κόρη της υπαλλήλου του. Εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή, στον οποίον αναμένεται να οδηγηθεί στη συνέχεια. Ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για τη κράτηση του - «Απόπειρα συγκάλυψης εάν δεν δοθούν τα στοιχεία των συλληφθέντων του Κολωνού και των 213 “πελατών” τους» επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Έμπειροι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ανηλίκων, για περίπου έναν μήνα συνέλεγαν στοιχεία για τη δράση του 53χρονου που απειλούσε ακόμα και με όπλο το ανήλικο παιδί ενώ o 42χρονος φέρεται να είναι ένας από τους τουλάχιστον 10-15 άνδρες, για τους οποίους μίλησε η 12χρονη κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της,  οι οποίοι πραγματοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους σε βάρος της έναντι αμοιβής.

Μάλιστα, αποκάλυψε τον ρόλο του 53χρονου ως «μεσολαβητή» που φαίνεται πως ζητούσε και λάμβανε για κάθε «ραντεβού» από 50-100 ευρώ.

Το 12χρονο παιδί τον αναγνώρισε αποκαλύπτοντας πως είχε βρεθεί μαζί του περισσότερες από μία φορές.

Σε αυτό το μήκος κύματος, πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από 200 «πελάτες»-παιδεραστές είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον με την 12χρονη μαθήτρια να καταθέτει ότι έχει βιαστεί από δέκα άτομα.

Η μητέρα του παιδιού έκανε την καταγγελία στην αστυνομία ενώ μιλώντας στον Alpha τόνισε: «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω». Μάλιστα, εξηγεί πως το μόνο που θέλει είναι να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο 53χρονος.

Το who is who του φερόμενου ως δράστη

Ο 53χρονος οικογενειάρχης και παράγοντας της Νέας Δημοκρατίας κακοποιούσε μαζί με έναν 42χρονο, ένα 12 χρονο κορίτσι. Ο 53χρονος κατηγορούμενος, ωστόσο, εμφανίζεται ως άνθρωπος με στενές σχέσεις με εξέχοντα στελέχη της κυβέρνησης όπως τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τον υπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του megafono.gr, o 53χρονος είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων όπου η σύζυγός του είναι Αναπληρώτρια Πρόεδρος της 4ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με το megafono.gr, ο 53χρονος κατηγορούμενος είναι οικογενειάρχης και καταστηματάρχης ενώ ο γιος του εργάζεται ως δημοσιογράφος σε μεγάλη εφημερίδα.

Κατά τη σύλληψή του, στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 USB που εστάλησαν για έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος βαρύνεται με το αδίκημα της μαστροπείας, αφού φέρεται να εξέδιδε το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, την καταγγελία έκανε η μητέρα της ανήλικης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω -κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Χρ. Σπίρτζης: Απόπειρα συγκάλυψης εάν δεν δοθούν τα στοιχεία των συλληφθέντων του Κολωνού και των 213 “πελατών” τους

Αντιδράσεις για τους «ρατσιστές, ακροδεξιούς αστυνομικούς που δολοφονούν»  του Σπίρτζη

Σε δήλωση του ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισημαίνει:

Το γεγονός ότι το κτήνος από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι, είναι σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ και έχει φωτογραφηθεί με τα μισά στελέχη του κόμματος από μόνο του δεν είναι αναγκαστικά μεμπτό, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι εξ αυτών, όπως ο κ. Πατούλης, εκθείαζαν δημοσίως το ήθος του.

Ωστόσο προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι οι Αρχές ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων, όσο και των 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο αφού είχαν δει πρώτα το πορνογραφικό υλικό, προκειμένου να ταυτοποιηθούν από ενδεχόμενα άλλα θύματα.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση, τόσο στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους όσο και στην έρευνα κινητών και υπολογιστών τους, όπως είχε γίνει στην περίπτωση Λιγνάδη, δεν θα είναι απλά αισχρή και εγκληματική. Θα είναι απόπειρα συγκάλυψης.

Οικονόμου για 53χρονο στα Σεπόλια: Ήταν μέλος της ΝΔ - Είναι σε αναστολή η ιδιότητά του

Αποτρόπαια χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, τη δράση του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια. Ο ίδιος υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος είχε διατελέσει μέλος της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε πως αυτονοήτως οποιαδήποτε κομματική ιδιότητά του είναι σε αναστολή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προχώρησε σε αυτές τις επισημάνσεις κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών συντακτών.

Το χρονικό της σύλληψης

Η δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, Ασπασία Ταραχοπούλου, μιλώντας στο Mega, περιέγραψε πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης που βίωνε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου. Συγκεκριμένα, το συγγενικό περιβάλλον της ανήλικης είδε τα μηνύματα που είχε λάβει στο κινητό της η 12χρονη από τον δράστη, τα οποία η δικηγόρος τα χαρακτήρισε σοκαριστικά.

«Αμέσως μόλις το αντιλήφθηκαν πήραν το παιδί, πήγαν στη ΓΑΔΑ και έκαναν καταγγελία. Θεωρώ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την Αστυνομία. Έχουν δέσει πολύ καλά την υπόθεση, ασχολούνται μαζί της περίπου ένα μήνα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που είχε ησυχάσει ο δράστης και θεωρούσε ότι δεν θα αποκαλυφθεί», είπε η δικηγόρος της οικογένειας.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος άρχισαν να παρακολουθούν στενά τον 53χρονο. Εντόπισαν τα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, με πλήθος βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της ανήλικης ενώ είδαν τις συνομιλίες που είχε ο 53χρονος με παιδεραστές που πλήρωναν για να συνευρεθούν με την 12χρονη.

 Όταν ο Πατούλης «εξυμνούσε» τον 53χρονο μαστροπό – βιαστή: «Καλός οικογενειάρχης, καλός Νεοδημοκράτης»!

Ένας άνθρωπος βαθιά “χωμένος” στον κομματικό ιστό της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύεται ώρα την ώρα ο 53χρονος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι.

Σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα φαίνεται ο Γ. Πατούλης περιφερειάρχης Αττικής σήμερα με τη ΝΔ, να βγάζει λόγο στην οικία του 53χρονου σε κόμοα που είχε προσκαλέσει επί τούτου, προφανώς σε προεκλογική συγκέντρωση τον Οκτώβριου του 2017.

“Θέλω να ευχαριστήσω μια προς μία, έναν προς έναν που είστε εδώ μετά από το κάλεσμα που έκανε η οικογένεια του Ηλία. Να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ηλία”, είπε και ξαναείπε ο Γ. Πατούλης, ο οποίος είχε πολύ καλές σχέσεις με τον 53χρονο.

Σε άλλο βίντεο τραβηγμένο στον επαγγελματικό χώρο του 53χρονου, πάλι ο Γ. Πατούλης ακούγεται να εξυμνεί τον… οικογενειάρχη και καλό Νεοδημοκράτη “Ηλία”:

«Ο Ηλίας που είναι ένα καλό παιδί … οφείλουμε να πούμε ότι είναι ένας καλός άνθρωπος»… « καλός οικογενειάρχης«, ακούγεται να  λέει κάποια κυρία… και αναλαμβάνει να συνεχίσει ο νυν περιφερειάρχης: «Κκαλός άνθρωπος, καλός οικογενειάρχης, καλός επαγγελματίας, καλός έλληνας, καλός νεοδημοκράτης… »

Να τον χαίρονται αυτό το «υπόδειγμα» ανθρώπου….!

Σύμφωνα με πληροφορίες του megafono.gr, o 53χρονος είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων όπου η σύζυγός του είναι Αναπληρώτρια Πρόεδρος της 4ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

Πηγή: Documento, Mega Tv, Έθνος

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)