to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:38 | 07.10.2022

Πολιτική

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ: «Σκοτάδι παντού για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων»

Με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ καταγγέλλει τη νέα μεθόδευση της κυβέρνησης που κλείνει τη επιχείρηση συγκάλυψης που ξεδιπλώθηκε από την πρώτη στιγμή στην Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις


Με δήλωσή του το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σχολιάζει την απόφαση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για μυστική ολομέλεια της Βουλής στην οποία θα συζητηθούν τα πορίσματα της Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποκλοπές. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «δεν θα μπορούσε να έχει άλλη κατάληψη [...] η επιχείρηση συγκάλυψης που ξεδιπλώθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής».

Επίσης, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής χαρακτηρίζει ξεδιάντροπο το ότι ζητήθηκε απο τα κόμματα να μην δημοσιοποιήσουν το πόρισμά τους, αλλά να το μεταβιβάσουν με πλήρη μυστικότητα στο Προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής, το οποίο, θυμίζουμε, αποτελείται μόνο από μέλη της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ

Η επιχείρηση συγκάλυψης που ξεδιπλώθηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία  καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής, είτε με την κοινοβουλευτική πρωτοτυπία να μην κληθούν τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα και οι εταιρείες που σχετίζονται με το παράνομο λογισμικό Predator είτε σφραγίζοντας με απόφαση Μητσοτάκη όλα τα στόματα επικαλούμενοι το απόρρητο αλά καρτ, δεν θα μπορούσε να έχει άλλη κατάληξη.

Ζητήθηκε ξεδιάντροπα από τα κόμματα να μην δημοσιοποιήσουν το πόρισμά τους, αλλά να το μεταβιβάσουν με πλήρη μυστικότητα στο Προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής, έτσι ώστε να θαφτεί μια για πάντα.

Επιχειρούν να κρατήσουν μυστικό ακόμη και το πόρισμα των κομμάτων.  Σκοτάδι παντού!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)