to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:28 | 05.10.2022

Πολιτική

Ν. Ηλιόπουλος: «Ντροπή για κάθε δημοκρατικό κράτος δικαίου» όσα κάνει η ΕΛ.ΑΣ. του Μητσοτάκη στα Εξάρχεια

«Οι αστείες δικαιολογίες της ΕΛ.ΑΣ. θυμίζουν τα αντίστοιχα ψέματα που ακούσαμε και στην περίπτωση της Νέας Σμύρνης» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ


Σφοδρή επίθεση σε κυβέρνηση, υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και Κώστα Μπακογιάννη εξαπολύει ο Νάσος Ηλιόπουλος μετά το (νέο) όργιο καταστολής στο Λόφο του Στρέφη. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανοιχτή Πόλη τονίζει ότι όσα συμβαίνουν στην περιοχή αποτελούν ντροπή για κάθε δημοκρατικό κράτος δικαίου.

«Χθες το βράδυ αστυνομικές δυνάμεις ξυλοκόπησαν βάναυσα έναν πολίτη μπροστά στα παιδιά του και στην συνέχεια τον συνέλαβαν. Το περιστατικό συνέβη στο γήπεδο μπάσκετ στο λόφο του Στρέφη. Η αστυνομική βαρβαρότητα στην περιοχή έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο» επισημαίνει ο Νάσος Ηλιόπουλος και προσθέτει:  

«Οι αστείες δικαιολογίες της ΕΛ.ΑΣ. ότι προηγήθηκε "λεκτική αντιπαράθεση με ομάδα 15 ατόμων", θυμίζουν τα αντίστοιχα ψέματα που ακούσαμε και στην περίπτωση της Νέας Σμύρνης. Ψέματα που καταρρέουν από τα βίντεο που αποτυπώνουν τι πραγματικά συνέβη.

Το "έγκλημά" του είναι ότι βρέθηκε στον αθλητικό χώρο μαζί με τα παιδία του σε μια περιοχή όπου κυβέρνηση και δημοτική αρχή αντιμετωπίζουν ως κατεχόμενη ζώνη.

Δέχτηκε άγρια επίθεση την στιγμή που ζήτησε από άντρες των ΥΜΕΤ να σταματήσουν να χτυπάνε μια κοπέλα που απλά ήθελε να εισέλθει στον ελεύθερο χώρο του γηπέδου».

Ο Νάσος Ηλιόπουλος τονίζει ότι «κυβέρνηση, υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και δημοτική αρχή έχουν δημιουργήσει μια ανεξέλεγκτη κατάσταση βίας και αυταρχισμού. Η χρόνια εγκατάλειψη της περιοχής, σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη δράση του real estate και την αστυνομική βαρβαρότητα δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα για τους κατοίκους. 

Όσα συμβαίνουν στην περιοχή αποτελούν ντροπή για κάθε δημοκρατικό κράτος δικαίου».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)