to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:31 | 02.10.2022

Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης διευρύνει την κοροϊδία σε 67 εκατ. Βρετανούς

Τη στιγμή που το Μαξίμου κλείνει άρον-άρον την Εξεταστική, το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως ο Κυρ. Μητσοτάκης συνεχίζει «να προσποιείται ότι δεν γνωρίζει την ουσία της υπόθεσης».


(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στη βρετανική εφημερίδα Sunday Times σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛΛ., εστιάζοντας σε όσα είπε ο πρωθυπουργός για το σκάνδαλο των υποκλοπών που συνεχίζει να δονεί την πολιτική σκηνή της Ελλάδας.

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Μαξίμου κλείνει άρον-άρον την Εξεταστική επιτροπή της Βουλής, επιχειρώντας να κουκουλώσει την αλήθεια, το ΠΑΣΟΚ τονίζει πως ο Κυρ. Μητσοτάκης, αν και «απέλυσε δύο πρόσωπα» (δηλαδή τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Π. Κοντολέοντα και τον τέως γ.γ. του πρωθυπουργού Γρ. Δημητριάδη), «συνέχισε να προσποιείται ότι δεν γνωρίζει την ουσία της υπόθεσης».

Επίσης, κατηγορεί τον πρωθυπουργό για τη μη κλήση των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων στην Εξεταστική, καθώς και για το σφράγισμα των στομάτων του τέως και του νυν διοικητή της ΕΥΠ, και επισημαίνει πως πλέον ο Κυρ. Μητσοτάκης ισχυρίζεται πως κάποιος επιδίωξε να επηρεάσει δυσμενώς τις σχέσεις του με το ΠΑΣΟΚ.


Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Δεν του φτάνει η κοροϊδία σε 11 εκατομμύρια Έλληνες, ο κ. Μητσοτάκης τη διευρύνει σε 67 εκατ. Βρετανούς»

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Sunday Times ο Πρωθυπουργός συνέχισε να προσποιείται ότι δεν γνωρίζει την ουσία της υπόθεσης των παράνομων υποκλοπών αλλά παρά ταύτα απέλυσε δύο πρόσωπα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Απέφυγε να αναφέρει όμως ότι χάρις στην κοινοβουλευτική του πλειοψηφία δεν κλήθηκαν στην εξεταστική επιτροπή τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα -ούτε καν αυτά που παραιτήθηκαν-, παρά μόνο ο παρακολουθούμενος και το αλά καρτ απόρρητο σφράγισε τα στόματα του πρώην και του νυν Διοικητή της ΕΥΠ.

Αλλάζοντας τις εκδοχές σαν τα πουκάμισα, τώρα ο κ. Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι το ζήτημα των υποκλοπών έχει να κάνει με κάποιον που επιδίωξε να επιβαρύνει τις σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Ποιος;

Ο ανιψιός και στενότερος συνεργάτης του;

Ο εκλεκτός του στην ΕΥΠ, διορισμένος μάλιστα με αλλαγή των κριτηρίων επιλογής;

Δεν του φτάνει η κοροϊδία σε 11 εκατομμύρια Έλληνες, τώρα θέλει να την διευρύνει και σε 67 εκατομμύρια Βρετανούς;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)