to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:42 | 30.09.2022

Κοινωνία

Διπλό φονικό στη Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του και αυτοκτόνησε

Σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους για την επιμέλεια - Είχαν χωρίσει και εκείνη ήθελε να επιστρέψουν στη Γερμανία - Άλλο ένα έγκλημα στην Ελλάδα της πατριαρχίας - Κίνητρο για το αδιανόητο έγκλημα η νέα ζωή που επιθυμούσε να αποκτήσει η δολοφονημένη γυναίκα


Η διαφωνία του 56χρονου κτηνοτρόφου με την 30χρονη σύζυγό του για την επιμέλεια του 7 μηνών παιδιού τους ήταν η αιτία πίσω από το άγριο έγκλημα στην Λεκάνη Καβάλας, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr. Ο άνδρας γύρω στις 9 το πρωί πήρε κυνηγητική καραμπίνα και αφού σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η 30χρονη ήθελε να χωρίσει και να μετακομίσει στην Γερμανία παίρνοντας μαζί της και το 7 μηνών βρέφος, σύμφωνα  με τις πρώτες πληροφορίες.  Την Πέμπτη έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του βρέφους, όπου παρούσα ήταν και η μητέρα της 29χρονης, που είχε έρθει στην Ελλάδα για αυτόν τον λόγο, και έφυγε σήμερα για τη Γερμανία. Οι γονείς πριν από περίπου δύο μήνες είχαν βαπτίσει το μωρό τους. Ο 56χρονος αυτόχειρας είχε δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενο γάμο, έναν γιο και μία κόρη, καθώς και εγγόνια.

Ο άνδρας διαφωνούσε και ήθελε την επιμέλεια του παιδιού και σύμφωνα με πληροφορίες,  επισκέφτηκε την 30χρονη στο σπίτι της γιαγιάς της όπου διέμενε με το μωρό. Εν συνεχεία οδήγησε το μωρό και εκείνη στο μαντρί του, περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από τον οικισμό, όπου τέλεσε το έγκλημα πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Τις σορούς του κτηνοτρόφου, της πρώην συντρόφου του και του μωρού τους βρήκε σήμερα το πρωί μέσα σε μια λίμνη αίματος ο πρώτος ξάδελφος του δράστη.

Πηγή: Έθνος

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)