to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:19 | 22.09.2022

Πολιτική

Στ. Βαρδαρός: Προεκλογική φιέστα με ξένα κόλλυβα από τον βουλευτή Σάμου της ΝΔ

Ο Σταμάτης Βαρδαρός, πρώην Αν. Γενικός Γραμματέας στο υπουργείο Υγείας, γράφει για την κίνηση του βουλευτή Σάμου της ΝΔ να διοργανώσει ένα πανάκριβο συνέδριο στη Σάμο, σε συνεργασία με το ιδιωτικό «Ιατρικό Κέντρο», σε δημόσιο χώρο όμως, και με τα εισιτήρια να καλύπτονται από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.


Όπως επισημαίνει ο Στ. Βαρδαρός σε ανάρτησή του:

Κάπου έλεος!

Την «πέφτει» ο Βουλευτής Σάμου κος Στεφανάδης στη Δημοτική Αρχή και σε όποιον άλλον (πρόσωπο ή πολιτικό χώρο) γιατί αποφάσισε με ευρεία πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο της προηγούμενης εβδομάδας να διεκδικήσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα των δημόσιων δομών υγείας του νησιού, «μη αναγνωρίζοντας την προσπάθεια της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και προκαλώντας ανασφάλεια και αναστάτωση στους κατοίκους και στους επισκέπτες του νησιού».

Είναι ο ίδιος ο άνθρωπος που συνεχίζει να υποτιμά και να υποβαθμίζει τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Ικαρίας και που γενικά, αν και πανεπιστημιακός γιατρός, δεν έχει και πολύ ψηλά τα θέματα της δημόσιας περίθαλψης στην πολιτική του ατζέντα.

Περιμένετε. Έχει κι άλλο.

Ο βουλευτής είναι επιστημονικά υπεύθυνος στο (ΝΠΙΔ) “Ερευνητικό Ινστιτούτο για τη Μακροζωία και την Πρόληψη των ασθενειών του Γήρατος” που τυχαίνει αυτές τις μέρες να διοργανώνει ιατρικό συνέδριο στη Σάμο με θέμα «Γυναίκα, υγεία, μακροζωία» από κοινού με το Ιατρικό Κέντρο, τον μεγάλο ΙΔΙΩΤΙΚΟ όμιλο στον χώρο της υγείας. Που θα γίνει το συνέδριο; Στο Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο Σάμου, έναν δημόσιο ανακαινισμένο χώρο, που έχει παραχωρηθεί ΔΩΡΕΑΝ στο Ινστιτούτο του κου Στεφανάδη για να στεγαστεί, αλλά και για διάφορες δράσεις. Έχει και συνέχεια

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου πληρώνει και περίπου 30.000€ για την μετακίνηση (διαπίστωσε ορθά ότι είναι πανάκριβα τα εισιτήρια για Σάμο) των συμμετεχόντων σε αυτό το συνέδριο. Ναι το συνέδριο που διοργανώνουν δύο «ιδιωτικά μαγαζιά»! Κι όμως δεν τελειώσαμε.

Στο ιατρικό αυτό συνέδριο βάσει του προγράμματος θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων η κα Κεραμέως (Υπουργός Παιδείας), η κα Μιχαηλίδου (Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων), η κα Ράπτη (Υφυπουργός Υγείας), η κα Δούνια (βουλευτής). Α και η κα Βούλτεψη (Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου) της οποίας η ομιλία έχει τίτλο «Γυναίκες στην πολιτική. Ισορροπία πάνω σε ψηλές γόβες»!
Ελπίζω τουλάχιστον οι κύριοι, κυρίες της κυβέρνησης για την δική τους αξιοπρέπεια να καλύψουν τα έξοδα τους!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)