to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Όταν η νεο-δεξιά μιλάει για νοθεία…

Όταν ο αυτουργός της τερατογέννεσης των υποκλοπών μιλάει για τερατογεννέσεις, ετοιμασθείτε να δείτε τον χορό των τεράτων σε εκλογική βερσιόν. Πάρτε τα μέτρα σας, πριν αυτοί πάρουν για τα καλά τα μέτρα της δημοκρατίας. Έχουν πάει πολύ μακρυά την βαλίτσα.


Διαβάζοντας την δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι από την ακυβερνησία είναι καλύτερα να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί κάποιος να την εκλάβει ως ένα προτρεπτικό βήμα προς την κατεύθυνση συμφιλίωσης του νεομητσοτακισμού με βασικές πρόνοιες του Συντάγματος. Φεύ όμως! Την ίδια στιγμή, με κατευθυνόμενες διαρροές από τον γνωστό κυβερνήτη ετονίζετο ότι με τίποτε δεν μπορεί να στερηθεί την εξουσία, εκτός εάν φροντίσουν οι Ρώσοι να αλλοιωθούν  τα αποτελέσματα της Singular Logic. Κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν και οι Κινέζοι, σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές που ενέπλεκαν τον Ν. Ανδρουλάκη σε ύποπτες επαφές μαζί τους. Έκτοτε καταστράφηκαν τα αρχεία των υποκλοπών και οι υποψίες καταχωνιάστηκαν.
Απορώ λοιπόν πώς η Singular Logic, που διευθυνόταν κάποτε από τον κ. Δρυμιώτη, με την άλλων εποχών αντι-αριστερή αρθρογραφία του στην “Καθημερινή”, μπόρεσε το 2015 να βγάλει εκλογικά αποτελέσματα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Για μία στιγμή σκέφθηκα μήπως επρόκειτο για άλλη εταιρεία, μία ας πούμε παρα-logic, που δεν μπόρεσε να εντάξει στο λογισμικό τα δένδρα ως ψηφοφόρους. Ερευνούν, λέει, αν οι Ρώσοι χρηματοδότησαν ελληνικά κόμματα. Συνέβη άραγε κάτι τέτοιο και δεν το άκουσε ο Κυρ. Μητσοτάκης, που παρακολουθούσε τους αρχηγούς των κομμάτων; Να δεις που στο τέλος οι Ρώσοι θα ευθύνονται και για τα χρέη της ΝΔ….
Όταν η νεο-δεξιά μιλάει για νοθεία, ετοιμάσου να την δεις μπροστά στα μάτια σου. Μία ανατριχίλα διαπερνάει την σπονδυλική στήλη στην σκέψη ότι ο διαβόητος κυβερνήτης θα ωθούσε τον Μάκη Βορίδη να ταυτίσει την πολιτική στο υπουργείο με την θέση ότι πρέπει να ληφθούν όλα τα μέτρα ώστε να μην ξανακυβερνήσει η Αριστερά.
Όταν ο αυτουργός της τερατογέννεσης των υποκλοπών μιλάει για τερατογεννέσεις, ετοιμασθείτε να δείτε τον χορό των τεράτων σε εκλογική βερσιόν. Πάρτε τα μέτρα σας, πριν αυτοί πάρουν για τα καλά τα μέτρα της δημοκρατίας. Έχουν πάει πολύ μακρυά την βαλίτσα. 

*  Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)