to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:39 | 13.09.2022

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για Πέτσα: Ο κυνισμός και η αλαζονεία συναντά την κοροϊδία

«Τώρα έρχεται να μας πει ότι ήταν μια "ατυχής στιγμή" και ταυτόχρονα μιλάει για προσπάθεια διαστρέβλωσης και εκμετάλλευσης», σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σε ανακοίνωσή του σχετικά με τις κυνικές δηλώσεις Πέτσα


Τις κυνίκες δηλώσεις Πέτσα σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σχετικά με την ενεργειακή κρίση και την στήριξη των νοικοκυριών, επισημαίνοντας: «Η κυβέρνηση ζητάει από χιλιάδες πολίτες να πάνε από το φυσικό αέριο στο πετρέλαιο. Στο απλό δημοσιογραφικό ερώτημα αν η κυβέρνηση θα στηρίξει το κόστος μετάβασης ο κ. Πέτσας απάντησε κυνικά με τη φράση «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»».

Και συνεχίζει: «Τώρα έρχεται να μας πει ότι ήταν μια "ατυχής στιγμή" και ταυτόχρονα μιλάει για προσπάθεια διαστρέβλωσης και εκμετάλλευσης.

Ο κυνισμός και η αλαζονεία συναντά την κοροϊδία. Όσο δεν πάει σπίτι του είναι φανερό ότι δεν μιλάμε για λάθος. Μπροστά στον δύσκολο χειμώνα η γραμμή Μητσοτάκη είναι: «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»».

Υπενθυμίζεται ότι και νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος σε on camera δήλωσή του ανέφερε ότι «Η δήλωση αυτή απευθύνεται σε πολίτες που έχουν ήδη χάσει ή περιορίσει το στοιχειώδες δικαίωμα στη θέρμανση εξαιτίας της επιλογής της ΝΔ να επιδοτήσει τους κερδοσκόπους και να αφήσει ανεξέλεγκτη την ακρίβεια.

Η δήλωση του κ. Πέτσα είναι σοκαριστική. Προσβάλλει 700.000 νοικοκυριά που επέλεξαν το φυσικό αέριο και καλούνται σήμερα να ξαναπληρώσουν νέες εγκαταστάσεις για να μπορέσουν να ζεσταθούν. Προσβάλλει όλη την ελληνική κοινωνία που εδώ και μήνες παρακολουθεί μια αδιάφορη και κυνική κυβέρνηση να πορεύεται με το δόγμα της ατομικής ευθύνης και της προκλητικής στήριξης των λίγων και ισχυρών». 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)