to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:36 | 26.08.2022

Κοινωνία

Θάνατος 19χρονης δοκίμου: Καθυστερεί η νεκροψία - Επικρατέστερο σενάριο η δηλητηρίαση

Επιπλέον καθυστέρηση παρατηρείται στη διενέργεια της νεκροψίας στη σορό της 19χρονης ναυτικής δοκίμου που έχασε ξαφνικά τη ζωή της κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού πλου


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, παρά την πίεση της οικογένειας, αλλά και του Πολεμικού Ναυτικού, γραφειοκρατικοί λόγοι που οφείλονται στις ιταλικές Αρχές μεταφέρουν τη διενέργεια της νεκροψίας στη σορό της 19χρονης για τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη κάνει ακόμη πιο επίπονη τη διαμονή της οικογένειας της δοκίμου, που παραμένουν στη Νάπολη με την ιατρική ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού. Σημειώνεται ότι οι δύο δόκιμοι που νοσηλεύονταν κι εκείνοι στο νοσοκομείο της Νάπολης, πήραν εξιτήριο και θα επιστρέψουν αεροπορικώς στην Ελλάδα, καθώς το πλοίο "Προμηθέας" απέπλευσε προς Σαλαμίνα.

Πιθανό σενάριο η δηλητηρίαση

Η δηλητηρίαση φέρεται ως το επικρατέστερο σενάριο της απώλειάς της. Η κοπέλα δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, ενώ είχε αναρρώσει από τον κορονοϊό στον οποίο είχε νοσήσει λίγες ημέρες νωρίτερα, αφού σε σχετικό τεστ που είχε υποβληθεί φέρεται να είχε βγει αρνητική.

Μάλιστα, οι έρευνες φέρονται να στρέφονται στη στάση που έκανε το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στην Τυνησία και το πού έφαγε η 19χρονη.

Παράλληλα, σχετικά με τα ερωτήματα που δημιουργούνται σχετικά με τη διαχείριση της κατάστασης από το Πολεμικό Ναυτικό και τον λόγο για τον οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε άμεσα ελικόπτερο για τη μεταφορά της 19χρονης σε χερσαίο νοσοκομείο, όπως μετέδωσε την Παρασκευή ο ΣΚΑΊ, η απάντηση που φέρεται να δόθηκε από πλευράς Πολεμικού Ναυτικού για το συγκεκριμένο ερώτημα ήταν ότι η κατάσταση της υγείας της δεν ενέπνεε κάποια ανησυχία.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)