to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:10 | 14.08.2022

Πολιτική

Χ. Καφαντάρη: Όσο και να προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης, οι «επισυνδέσεις» δεν κουκουλώνονται

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις στο ποιοι πολιτικοί παρακολουθούνται και ποια πολιτικά κόμματα παρακολουθούνται. Βλέπουμε φαιδρά πράγματα από την κυβέρνηση. Μας εξέθεσε διεθνώς με διαρροές ότι η τηλεφωνική παρακολούθηση έγινε με εντολή ξένων χωρών»


H Χαρά Καφαντάρη, Βουλευτής Δυτ. Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, στις 14.08.2022, στον τηλεοπτικό σταθμό ΟPEN TV και στην εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» σχολίασε την επικαιρότητα και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«O κ. Μητσοτάκης είναι εκτεθειμένος με την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες... Είναι μια μαύρη κηλίδα στην πολιτική του κ. Μητσοτάκη. Από την αρχή, εμείς, μέσω του προέδρου μας Α. Τσίπρα ζητήσαμε να συνεδριάσει άμεσα Ολομέλεια της Βουλής για να συζητηθεί το εν λόγω ζήτημα, αλλά η κυβέρνηση αργοπορεί. Ο κ. Μητσοτάκης διασύρει την πατρίδα μας διεθνώς. Διεθνής ειδησεογραφικά πρακτορεία μιλάνε δυσμενώς για την κυβέρνηση της χώρας μας.

Λένε ότι η ευθύνη είναι στον αρχηγό της ΕΥΠ. Ο αρχηγός της ΕΥΠ ορίστηκε από τον κ. Μητσοτάκη .Ήταν προσωπική επιλογή του. Μάλιστα επειδή τα προσόντα του επικεφαλής δεν ταίριαζαν στο συγκεκριμένο άτομο (κ. Κοντολέων) με τροπολογία άλλαξαν τα προσόντα ώστε να μπορέσει να διοριστεί… Άρα η ευθύνη είναι απευθείας στον κ. Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις στο ποιοι πολιτικοί παρακολουθούνται και ποια πολιτικά κόμματα παρακολουθούνται. Βλέπουμε φαιδρά πράγματα από την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση της ΝΔ μας εξέθεσε διεθνώς με διαρροές ότι η τηλεφωνική παρακολούθηση έγινε με εντολή ξένων χωρών. Πρεσβείες ξένων χωρών διαψεύδουν ότι είχαν ζητήσει να παρακολουθείται το τηλέφωνο του κ.Ανδρουλάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει μια καθαρή θέση, να διενεργηθούν εκλογές. Να φύγει αυτή η καταστροφική κυβέρνηση μέσα από εκλογικές διαδικασίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απευθύνεται στον δημοκρατικό προοδευτικό χώρο γιατί όταν μέσα από την εκλογική διαδικασία θα έχουμε μια κυβέρνηση δημοκρατική προοδευτική με απλή αναλογική, η οποία θα βάλει φρένο στην κατηφόρα που μας έφερε ο κ. Μητσοτάκης και θα ανατάξει το κύρος της χώρας μας.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)