to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:40 | 12.08.2022

πηγή: Αυγή

Κοινωνία

Αιγάλεω: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για την αρπαγή βρέφους

Οι δύο άνδρες αντιμετωπίζουν κατηγορίες κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος - Το χρονικό της υπόθεσης


Eλεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν τη Δευτέρα στον σταθμό του μετρό «Αγία Μαρίνα» του Αιγάλεω με ένα βρέφος 8 μηνών. Τα άτομα ηλικίας 30 και 33 ετών, παραπέμφθηκαν με την κατηγορία της αρπαγής βρέφους 8 μηνών κατά συναυτουργία, σε βαθμό κακουργήματος.

Οι δύο κατηγορούμενοι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Δημοτικοί αστυνομικοί τη Δευτέρα εντόπισαν τους δύο συλληφθέντες να κρατούν ένα βρέφος στα χέρια τους και θεωρήθηκαν ύποπτοι. Οι δύο αρχικά υποστήριξαν στους δημοτικούς αστυνομικούς ότι η μητέρα του βρέφους είναι στενή τους φίλη και τους έδωσε το παιδί για να το πάνε βόλτα. Όταν οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα η μητέρα του βρέφους κατήγγειλε τους δύο άνδρες για αρπαγή, καθώς εντοπίστηκαν με το μωρό της σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι.

Οι δύο άνδρες, στη συνέχεια φέρεται να άλλαξαν τα λεγόμενά τους και να υποστήριξαν ότι η μητέρα τους είχε δώσει το μωρό για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ, κάτι που ίδια αρνείται.

Ωστόσο οι δύο υποστήριξαν στην απολογία τους ότι ουδέποτε είπαν στους αστυνομικούς τα περί αγοραπωλησίας του βρέφους και πως δεν υπάρχει τέτοια κατάθεση στη δικογραφία, ενώ και η μητέρα αρνείται ότι ήθελε να δώσει το μωρό με αντάλλαγμα τα χρήματα.

Στις απολογίες τους και οι δυο, αρνήθηκαν την κατηγορία της αρπαγής και ισχυρίστηκαν ότι πήραν το παιδί με τη συναίνεση της μητέρας για να το πάνε βόλτα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)