to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:55 | 11.08.2022

Πολιτική

​Τρ. Αλεξιάδης: Η καραμέλα του “νόμιμου” έχει λιώσει, σε λίγο δεν θα έχουν που να κρυφτούν

«Όταν επίσημα έγγραφα του Ευρωπαϊκού Kοινοβουλίου μιλούν για την παγίδευση τηλεφώνων μέσω του παράνομου λογισμικού predator, όταν οι ίδιοι αποδέχτηκαν την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη, είναι εκτός λογικής το να υπάρχουν στελέχη της ΝΔ που να επαναλαμβάνουν τα περί “νόμιμης” παρακολούθησης»


«Όταν επίσημα έγγραφα του Ευρωπαϊκού Kοινοβουλίου μιλούν για την παγίδευση τηλεφώνων μέσω του παράνομου λογισμικού predator, όταν οι ίδιοι αποδέχτηκαν την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη, είναι εκτός λογικής το να υπάρχουν στελέχη της ΝΔ που να επαναλαμβάνουν τα περί “νόμιμης” παρακολούθησης», δήλωσε σε συνέντευξή του στο ράδιο Παραπολιτικά FM ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Τρύφων Αλεξιάδης.

«Από τη στιγμή που ο κ. Ανδρουλάκης έχει προσφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη, θα αποδειχτεί η νομιμότητα ή η παρανομία. Στη χώρα μας κανείς δεν είναι εκτός ελέγχου, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας έως τον τελευταίο πολίτη. Ελέγχοντες, εισαγγελείς, εφοριακοί κ.λπ. οι πάντες κρίνονται. Ας μη βιάζονται να πιπιλάνε την “καραμέλα του  νόμιμου” γιατί δεν θα έχουν που να κρυφτούν από τις μεγάλες αποκαλύψεις που φαίνεται θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα».

Ο Τρ. Αλεξιάδης μίλησε για επιταχυνόμενες τεκτονικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας σαν συνέπεια των παρακρατικών μεθοδεύσεων και της βρωμιάς που αποκάλυψαν ερευνητές δημοσιογράφοι, που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και έκλεισε λέγοντας «Προσωπική η ευθύνη του Κυρ. Μητσοτάκη που επέλεξε να έχει την ΕΥΠ στο γραφείο του, προσωπική του επιλογή ο Γενικός Γραμματέας του γραφείου του, το ίδιο κι ο Διοικητής της ΕΥΠ. Αυτός τους επέλεξε, αυτός έχει και την ευθύνη να απαντήσει.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)