to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Σερίνα Γουίλιαμς: Προανήγγειλε την αποχώρησή της από το τένις

Σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό VOGUE όπου ήταν και πρωτοσέλιδο η 41χρονη Σερίνα Γουίλιαμς προανήγγειλε την αποχώρησή της από το τένις μετά από μια σπουδαία καριέρα, πιθανότατα μετά το US Open.


Την ίδια ώρα που βρίσκεται στα κορτ του Τορόντο και έφτασε στην πρώτη της νίκη μετά από 430 μέρες η πρώην Νο1 του κόσμου Σερίνα Γουίλιαμς έγινε πρωτοσέλιδο στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού VOGUE και σε μεγάλη συνέντευξη που έδωσε προανήγγειλε την αποχώρηση της από το τένις μετά από μια σπουδαία καριέρα λέγοντας πως θα αποσυρθεί πιθανότατα μετά το US Open.

Άλλωστε και ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο είναι: "Ο αποχαιρετισμός της Σερίνα, είμαι κακή στο να λέω αντίο".

Στη συνέντευξη της στο περιοδικό VOGUE η κάτοχος 23 Grand Slam δεν οριοθετεί ακριβώς το πότε θα βάλει τέλος στην καριέρα της αλλά τονίζει πως θέλει να γεννήσει μια αδερφούλα στην πεντάχρονη κόρη της Ολίμπια, και αυτό δεν μπορεί να το κάνει την ίδια στιγμή που παίζει τένις οπότε ήρθε η ώρα να πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Η Σερίνα μιλάει για το Wimbledon όπου πήρε μέρος και το US Open που έρχεται και αφήνει να εννοηθεί πως μετά απ' αυτό θα βάλει ένα τέλος στη σπουδαία της καριέρα. Δεν θέλει να πει από τώρα αντίο όπως τονίζει γιατί είναι κακή στους αποχαιρετισμούς αλλά ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της για όσα κατάφερε να κερδίσει μέσα από το τένις.

Πηγή: Sport24

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)