to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ο Μητσοτάκης, οι ξένες μυστικές υπηρεσίες και οι ευαισθησίες Ντογιάκου

«Χωρίς αστεία τώρα: διατυπώνουν τον ισχυρισμό ότι κατά παραγγελίαν ξένων ζήτησαν την παρακολούθηση Έλληνα πολιτικού και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει ακόμη πρωθυπουργός!»


Θέλουν να μας πείσουν ότι ξένες μυστικές υπηρεσίες εντόπισαν ύποπτες κινήσεις Ανδρουλάκη με Κινέζους και, αφού διαπίστωσαν ότι οι ίδιες δεν είχαν την ικανότητα να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες της παρακολούθησης, αποφάσισαν να ζητήσουν την συνέχιση της επιχείρησης από έναν ειδικό, τον Κυρ. Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός της φαιδράς πορτοκαλέας είχε έλθει σε επαφή με το σπορ των υποκλοπών από την εφηβεία του. Ήταν τότε που ο Χρήστος Μαυρίκης και οι συνεργάτες του είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «το παιδί δεν στροφάρει». Οι ξένες όμως μυστικές υπηρεσίες ανακάλυψαν ότι το παιδί, όχι απλώς στροφάρει, αλλά και σπινάρει, όταν είδαν ότι επέλεξε για αρχηγό της ΕΥΠ έναν θρύλο των security.

Έπεσαν λοιπόν με τα μούτρα στην παρακολούθηση, ώσπου την ημέρα που ο Ανδρουλάκης έγινε αρχηγός, ο μέγας ωτακουστής διαπίστωσε ότι οι ξένες μυστικές υπηρεσίες έχασαν κάθε ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Ήταν όπως τότε που ξένες μυστικές υπηρεσίες είχαν εντοπίσει ύποπτες κινήσεις Τσίπρα, αλλά κατέληξαν -χωρίς κάν υποκλοπές (ή μήπως όχι;)- ότι η υπόθεση πήγαινε μόνο μέχρι την ενοικίαση μίας ύποπτης βίλας στο Σούνιο.

Χωρίς αστεία τώρα: διατυπώνουν τον ισχυρισμό ότι κατά παραγγελίαν ξένων ζήτησαν την παρακολούθηση Έλληνα πολιτικού και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει ακόμη πρωθυπουργός! Θέλει χρόνο για να ολοκληρώσει το έργο του. Μετά τους Ρώσους, βάζει τώρα απέναντι και τους Κινέζους.

ΥΓ: Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα διερευνήσει γιατί διέρρευσαν πληροφορίες από την ΕΥΠ και αποκαλύφθηκε η αλήθεια; Τον Κυρ. Μητσοτάκη θα τον καλέσει κάποιος για κατάθεση, μιάς και είχε υπαγάγει την ΕΥΠ στην προσωπική του ευθύνη; Τί είχε πει στους υφισταμένους του: «Όταν παρακολουθείτε Έλληνες πολιτικούς και δημοσιογράφους, δεν θέλω να με απασχολείτε με τέτοιες υποθέσεις ρουτίνας»;

*  Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)