to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:37 | 05.08.2022

Όλγα Στέφου

πηγή: Αυγή

Κοινωνία

Δεκαεπτάχρονη ευθύνεται για τη γυναικοκτονία της

Κάποιες κουλτουριάρες θα πούνε και την άλλη την ανοησία: Ότι φταίει η πατριαρχία. Άκου τώρα και βγάλε συμπέρασμα. Ποια πατριαρχία; Έχουμε πατριαρχία στην Ελλάδα; Που κουμάντο κάνουν οι γυναίκες; Μου το είπε τις προάλλες μια εισαγγελέας στο φαρμακείο. Δεν έχουμε πατριαρχία. Πατριαρχία έχει το Πακιστάν.


Το κορίτσι από το Περιστέρι δολοφονήθηκε από τον Πακιστανό σύντροφό της. Αυτή ετών 17, αυτός ετών 20. Γιατί στο Πακιστάν αυτά κάνουν στις γυναίκες. Το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη ως φύλο είναι άξιο απορίας. Ίσως πρώτα να τις αφήνουν να γεννάνε και μετά να τις σκοτώνουν. Διαδικτυακές φήμες λένε, μάλιστα, ότι ειδικά στο Πακιστάν είναι αρχαία παράδοση η γυναικοκτονία. Μαζεύονται τα καλοκαίρια στα πανηγύρια, φερ' ειπείν σαν το πανηγύρι της Τούζλας, κι αντί για Γωγώ Τσαμπά και σουβλάκια, αυτοί σκοτώνουν γυναίκες.

Βέβαια, η παγκοσμιοποίηση είναι μια τεράστια πληγή, που σημαίνει ότι αυτό το πολιτισμικό μοντέλο έχει εξαχθεί και στη Δύση και τώρα σκοτώνουν γυναίκες και οι δικοί μας. Ας πούμε, η δεκαεπτάχρονη ήταν η 15η γυναικοκτονία για φέτος, οι υπόλοιπες 14 έγιναν από Έλληνες, αλλά τουλάχιστον ο Έλληνας γυναικοκτόνος σε σκοτώνει με την κόψη του σπαθιού την τρομερή. Έχει πατριωτισμό. Δεν σε σκοτώνει πακιστανικά.

Βγαίνουν μετά οι φεμινίστριες και αρχίζουν τις γενικεύσεις, που ξέρουμε όλοι ότι είναι η αρχή του φασισμού: σημασία δεν έχει η καταγωγή, οι γυναικοκτόνοι είναι ίδιοι. Είναι ίδιος ο Μπάμπης ο Αναγνωστόπουλος, ο ξανθός ο κούκλος, με τον Πακιστανό; Ανεχτήκαμε τους Αλβανούς, τους ενσωματώσαμε, τους δώσαμε Ελληνίδες, τώρα θα γίνουν ίσοι κι όμοιοι κι οι Πακιστανοί;

Γιατί άλλο να μπαίνει στο κρεβάτι σου Έλληνας, άλλο να μπαίνει Πακιστανός. Γιατί από εκεί ξεκινάει, καταλάβατε; Όχι από τον θάνατο, από τη σιχασιά. Πώς τα είχε το κορίτσι με αυτόν τον -πώς τον λένε στα Ιντερνέτς;- υπάνθρωπο; Υπάνθρωπο. Όλοι υπάνθρωποι για τους Έλληνες. Το ακούνε στη Μεσοποταμία που έχουν τον αρχαιότερο πολιτισμό και σκάνε στα γέλια, αλλά στο θέμα μας.

Το Ίντερνετ κατέληξε: Αυτή φταίει. Ένα σωρό καλά ελληνικά παιδιά κι αυτή θέλει τον Πακιστανό. Προφανώς θα τη σκοτώσει. Τα ελληνικά παιδιά σκοτώνουν κι αυτά, αλλά είναι διαφορετικά να σε σκοτώνει το ίδιο αίμα της φυλής σου. Είναι πιο ευσεβής η γυναικοκτονία.

Κάποιες κουλτουριάρες θα πούνε και την άλλη την ανοησία: Ότι φταίει η πατριαρχία. Άκου τώρα και βγάλε συμπέρασμα. Ποια πατριαρχία; Έχουμε πατριαρχία στην Ελλάδα; Που κουμάντο κάνουν οι γυναίκες; Μου το είπε τις προάλλες μια εισαγγελέας στο φαρμακείο. Δεν έχουμε πατριαρχία. Πατριαρχία έχει το Πακιστάν. Οι Έλληνες δεν σε σκοτώνουν πατριαρχικά, σε σκοτώνουν με πάθος. Γυναικοκτονίες μόνο οι μουσουλμάνοι κάνουν. Ο εξής ένας ανάμεσα στους υπόλοιπους πενήντα είναι ο μοναδικός γυναικοκτόνος. Οι άλλοι, λογικά, «θόλωσαν».

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)