to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:24 | 04.08.2022

Αθλητισμός

Beach Volley: Στις 6 και7 Αυγούστου η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος K19 στο Ηράκλειο

Οι αγώνες ξεκινούν το Σάββατο 6 Αυγούστου και θα συνεχιστούν έως και την Κυριακή 7 Αυγούστου όπου στις 17:00 θα διεξαχθεί ο τελικός Γυναικών και στις 17:45 ο τελικός Ανδρών.


Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Κρήτης (Ε.Σ.ΠΕ.Κ), σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και την Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν στις 06 και 07 Αυγούστου την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley K19 (Juniors Finals K19) , στο Karteros Beach Sports Center στο Ηράκλειο

Η αθλητική διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού με τους αγώνες θα ξεκινούν το Σάββατο 06 Αυγούστου στις 09:00 και θα συνεχιστούν έως την Κυριακή 07 Αυγούστου όπου στις 17:00 θα διεξαχθεί ο τελικός Γυναικών και στις 17:45 ο τελικός Ανδρών.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες των 14 Διοικητικών Περιφερειών της Ε.Ο.ΠΕ και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας. Η Κρήτη θα εκπροσωπηθεί από 3 ομάδες αγοριών και 3 κοριτσιών, ενώ συνολικά θα συμμετέχουν 16 ζευγάρια κοριτσιών και 16 ζευγάρια αγοριών.

Σε δηλώσεις που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Karteros Beach Sports Center για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley K19 (Juniors Finals K19) μίλησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πρόληψης και Κινητών Μονάδων Γιώργος Πιτσούλης, ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Αθλητισμού Μιχάλης Αλεφαντινός, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Κ Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΕΑΚΗ Νίκος Νταμπακάκης, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ΕΑΚΗ Μαρία Παπαδάκη και Νίκη Χατζηπαππά.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)