to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:37 | 04.08.2022

Κοινωνία

Σκιάθος: Προφυλακιστέος ο 39χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή ο 39χρονος όπου απολογούνταν για πάνω από μιάμιση ώρα


(φωτ. ertnews.gr)

Προφυλακιστέος κρίθηκε από την ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ο 39χρονος  υποπυραγός και υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Αεροδρομίου της Σκιάθου που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία. Σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου απολογούνταν για πάνω από μιάμισι ώρα. “Για προσωρινή προφυλάκιση υπό το βάρος της κοινής γνώμη” έκανε λόγο η συνήγορός του, Παγώνα Μαρκοπούλου, τονίζοντας ότι θα προσβάλλουν το ένταλμα, και τόνισε ότι στη δικογραφία δεν εμπεριέχεται “πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας”.

Όπως επισήμαναν οι συνήγοροι της πρώην πλέον συντρόφου του, κ.κ. Θανάσης Κοκκίνης και Ι. Μηλίνης, η δικογραφία συνεχίζεται και η υπόθεση ερευνάται και για άλλες αξιόποινες πράξεις του κατηγορούμενου. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά κατά πόσο στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου όσο και στον υπολογιστή του, περιλαμβάνεται φωτογραφικό υλικό και άλλων παιδιών, πλην αυτών που βρέθηκαν μέχρι τώρα.

Υπενθυμίζεται ότι τον 39χρονο είχε καταγγείλει η πρώην πλέον σύντροφός του, καθώς αντιλήφθηκε ότι φωτογραφία  επίμαχων σημείων της μιας από τις δύο ανήλικες κόρες της ήταν στο κινητό του. Όταν του ζήτησε μάλιστα εξηγήσεις την περασμένη Κυριακή πρωί που επέστρεψε στο σπίτι που έμεναν μαζί, μεθυσμένος, δεν ήταν σε θέση να απαντήσει.

Η πρώην σύντροφός και ο πρώην σύζυγός της, γονείς των δύο κοριτσιών, 10 και 12 ετών σήμερα, δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός και ζητούν την τιμωρία του, όπως ανέφερε ο κ. Κοκκίνης.

Από την πλευρά της η συνήγορος του κατηγορουμένου, Παγώνα Μαρκοπούλου επισήμανε ότι ο πελάτης της αρνείται την κατηγορία. “Η δικογραφία δεν περιέχει πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσα όπως έχει αφήσει να εννοηθεί…μιλάμε για ελάχιστες φωτογραφίες, για δύο ή τρεις φωτογραφίες που δικαιολογούνται, υπάρχει εξήγηση γιατί τραβήχτηκαν… Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μιλάμε για άλλο υλικό, ούτε για αποθηκευτικούς δίσκους, τίποτα τέτοιο. Υπάρχει αντίλογος σε αυτή την κατηγορία, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό αυτή τη στιγμή. Εμείς θα προσβάλουμε το ένταλμα της προσωρινής κράτησης”.

Τόνισε ότι οι φωτογραφίες που υπάρχουν μέσα από τα ανήλικα δεν ελήφθησαν ως χρήση πορνογραφικού υλικού και ότι οι περισσότερες δεν ήταν δικές του φωτογραφίες

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)