to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:23 | 03.08.2022

Πολιτική

Απίστευτη πρόκληση Θεοδωρικάκου: Αφού ήταν... αποφασισμένος ο γυναικοκτόνος, τι να κάνει η ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)

Εξοργιστική δήλωση του υπουργού «προστασίας» (ούτε σαν κακόγουστο αστείο δεν μπορεί να σταθεί πια ο υπουργικός τίτλος) του Πολίτη, με την οποία επιβεβαίωσε την αδιαφορία και την ανικανότητα της Αστυνομίας να παρέμβει ακόμα και σε περιπτώσεις που οι γυναίκες καταγγέλλουν ότι έχουν πέσει θύματα κακοποίησης


Η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 41χρονης Ελεονώρας από τον 49χρονο σύζυγό της στο Τσιλιβί της Ζακύνθου έχει σοκάρει το πανελλήνιο, αλλά έχει βρεθεί τουλάχιστον ένας άνθρωπος ο οποίος μάλλον δεν έχει καταλάβει για τι ακριβώς πρόκειται, κάνοντας μια -επιεικώς- εξοργιστική εμφάνιση σήμερα στο Mega και σχεδόν ρίχνοντας την ευθύνη στο θύμα που είχε καταγγείλει τη βίαιη συμπεριφορά του μετέπεια γυναικοκτόνου. 

Ο Υπουργός Προστασίας (σ.σ. κατ’ όνομα) του Πολίτη, αναφερόμενος στις λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος και το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε και σφαγιάστηκε από τον 49χρονο, τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία, θέλησε να παραθέσει το τι έκανε και το τι θα μπορούσε να κάνει η ΕΛ.ΑΣ. σε αυτή την υπόθεση.

Ωστόσο, η αίσθηση που άφησε με αυτά που είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν αυτή του «τι να κάνουμε», αφού «ο άνθρωπος αυτός είχε αποφασίσει να τη δολοφονήσει»! Η  49χρονη είπε ακόμα ο Υπουργός, έπρεπε να πάει σε ειδικές δομές…

«Το βράδυ της 31ης Ιουλίου πήγε η ίδια στο Αστυνομικό Τμήμα, με τη παρότρυνση απ’ ότι φαίνεται, κάποιας φίλης και των παιδιών της, κατήγγειλε πλέον τα περιστατικά. Ανέφερε ότι ο άνδρας της έχει φύγει από την οικία, γιατί η αστυνομία ρώτησε που βρίσκεται για να πάει να τον συλλάβει κατευθείαν. Δυστυχώς η εικόνα που δόθηκε είναι ότι δεν είναι στο σπίτι, ζήτησε να φύγει για να επιστρέψει στα παιδιά της, γιατί μιλάμε για ανήλικα παιδιά, επέστρεψε στο σπίτι. Ας υποθέσουμε ότι τη συνόδευε κάποιος στο σπίτι της. Αυτός δεν ήταν στο σπίτι, πήγε εκ των υστέρων στο σπίτι. Ο άνθρωπος αυτός είχε αποφασίσει να τη δολοφονήσει, η μόνη λύση στη συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν σε καμία των περιπτώσεων αυτοί οι δύο άνθρωποι να μη ξαναβρίσκονταν στο ίδιο σπίτι, να προστατευτεί, να βρεθεί σε κάποια δομή, να ζητήσει άλλου είδους συμβουλές. Γι’ αυτό σας είπα κάτι στην αρχή. Η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι μια σύνθετη υπόθεση».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)