to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

0:41 | 17.07.2022

Κοινωνία

Έπεσε Αντόνοφ στην Καβάλα - Άγνωστος αριθμός επιβατών

Πτώση αεροσκάφους σημειώθηκε το βράδυ, κοντά στο Παλαιοχώρι Καβάλας, όπως επιβεβαίωσαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αστυνομικές πηγές της περιοχής. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν βίντεο που δείχνουν το αεροσκάφος να φλέγεται και να ακολουθούν εκρήξεις.


Δυνάμεις της 2ης και της 4ης ΕΜΑΚ κατευθύνονται στο σημείο όπου κατέπεσε απόψε ένα αεροσκάφος, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, ανακοίνωσε μέσω του Twitter η πυροσβεστική υπηρεσία. Το αεροσκάφος κατέπεσε ανάμεσα στα χωριά Αντιφίλιπποι και Παλαιοχώρι, στην Ελευθερούπολη Καβάλας. Στην περιοχή επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Η στιγμή της πτώσης του αεροσκάφους Antonov

Σε βίντεο καταγράφηκε από ένα σπίτι της περιοχής, η στιγμή που πέφτει το αεροσκάφος τύπου Antonov μεταξύ των περιοχών Παλαιοχώρι και Αντιφίλιπποι έξω από την Καβάλα.

Στο παρακάτω βίντεο, οι κάτοικοι της περιοχής κατέγραψαν τη στιγμή που πέφτει το αεροσκάφος στην περιοχή της Καβάλας.

Αναστάτωση και έντονη κινητοποίηση στην περιοχή όπου κατέπεσε το αεροσκάφος

Έντονη αναστάτωση επικρατεί αυτή την ώρα μεταξύ των κατοίκων στον κάμπο των Αντιφιλίππων, μετά την πτώση αεροσκάφους στην ευρύτερη αγροτική περιοχή του Παλαιοχωρίου. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι αρχικά είδαν ένα φλεγόμενο αντικείμενο, που όταν κατέπεσε προκάλεσε μεγάλη πυρκαγιά και πολλαπλές εκρήξεις.

Στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ έχουν καταφτάσει και ασθενοφόρα.

Στο μεταξύ, στο σκοτάδι έχουν βυθιστεί, λόγω εκτεταμένης διακοπής της ηλεκτροδότησης, οι Αντιφίλιπποι, το Χορτοκόπι και το Παλαιοχώρι, με τους προβολείς από τα περιπολικά και τα οχήματα της Πυροσβεστικής να είναι η μόνη πηγή φωτισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Έθνος
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)