to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:02 | 15.07.2022

Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Το «Απάτη Pass» των 30€ εξοργίζει τον κόσμο - Να ζητήσει συγνώμη ο Μητσοτάκης

«Ψάχνει ο κόσμος να βρει τα 600αρια, βρίσκει εικοσάρικα και τριαντάρια και τρελαίνεται» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφερόμενος στα εκκαθαριστικά του Power Pass και τους πανηγυρισμούς Μητσοτάκη για την υποτιθέμενη στήριξη στους πολίτες - ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τον πρωθυπουργό «να ζητήσει συγγνώμη για την εξαπάτηση και να φέρει ένα πραγματικό power pass στη θέση του "Απάτη pass"»


«Ο κόσμος εξοργίζεται ακόμη περισσότερο», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από το δημαρχείο του δήμου Δελφών, όπου πραγματοποιεί περιοδεία, αναφερόμενος στα πενιχρά επιδόματα που λαμβάνουν οι πολίτες από το Power Pass που διαφήμιζε ο Μητσοτάκης ότι θα είναι «έως 600€» αλλά στην πράξη αποδεικνύεται «Απάτη Pass», όπως χαρακτηριστικά το αποκάλεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που παράλληλα κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει ένα πραγματικά γενναίο πρόγραμμα στήριξης.

«Ψάχνει ο κόσμος να βρει τα 600αρια, βρίσκει εικοσάρικα και τριαντάρια και τρελαίνεται. Εξοργίζεται ακόμα περισσότερο. Είναι πιο έντιμο, πιο τίμιο, να έλεγε αυτά θα δώσουμε» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι αυτό το πράγμα στην Ελλάδα πια, τα πάντα είναι επικοινωνία, τα πάντα να’ ναι μία ωραία φούσκα (...) αλλά κάποια στιγμή αυτή η επικοινωνία τελειώνει, ο κόσμος βλέπει τον λογαριασμό. Ό,τι και να του λέει το κανάλι που ωραιοποιεί όλα τα πράγματα. Ό,τι και να λέει. Ο άλλος βλέπει τον λογαριασμό στην τσέπη του».

«Πρέπει να βγει και να δώσει ένα πραγματικά γενναίο πρόγραμμα στήριξης αντί του Απάτη Pass που είναι 30 ευρώ και 40» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Να ζητήσει συγνώμη ο Μητσοτάκης

Με μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Αλέξης Τσίπρας συμπληρώνει: «Τους είχα προειδοποιήσει ότι η οργή θα είναι μεγαλύτερη. Αλλά αυτοί έχουν κάνει το ψέμα επάγγελμα. Ψάχνει όμως τώρα ο κόσμος να βρει τα 600€ και βρίσκει 20 και 30€», και τονίζει ότι πρέπει «ο πρωθυπουργός να ζητήσει συγγνώμη για την εξαπάτηση και να φέρει ένα πραγματικό power pass στη θέση του "Απάτη pass".

Με πληροφορίες από Αυγή

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)