to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:14 | 14.07.2022

Κοινωνία

Στάση εργασίας από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα στον ΟΑΣΘ

Σε νέα στάση εργασίας θα προχωρήσουν αύριο, Παρασκευή, από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ.


Σε ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Εργαζόμενων ΟΑΣΘ επισημαίνει ότι η Διοίκηση του Οργανισμού και τα συναρμόδια Υπουργεία ακολουθούν τακτική κωλυσιεργίας και δημιουργία προσχημάτων, “με στόχο το πέρασμα του χρόνου και την αθέτηση των όποιων συμφωνιών έχουν γίνει κατά καιρούς”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση από το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ για την επερχόμενη στάση εργασίας:

«Για άλλη μια φορά αποδείξαμε στην κοινωνία της πόλης μας ότι δεν αποτελεί αυτοσκοπό μας οι κινητοποιήσεις και η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Με την πρόσκληση και μετάβαση των εκπροσώπων των εργαζομένων στην Αθήνα για συνάντηση με αρμόδιο εκπρόσωπο του Υπουργείου Μεταφορών, αναστείλαμε τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις για τις 11 και 13/07/2022 ευελπιστώντας ότι επιτέλους θα επικρατήσει η λογική και θα διευθετηθούν τα αιτήματά μας που εδώ και μήνες έχουμε συμφωνήσει προφορικά.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά αποδεικνύετε ότι Διοίκηση του ΟΑΣΘ και συναρμόδια Υπουργεία, αρέσκονται στην γνώριμη τακτική της κωλυσιεργίας και δημιουργίας προσχημάτων με στόχο το πέρασμα του χρόνου και αθέτησης των όποιων συμφωνιών έχουν γίνει κατά καιρούς.

Είμαστε αναγκασμένοι πλέον να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας, ενεργοποιώντας το μοναδικό όπλο που διαθέτουν οι εργαζόμενοι όταν αντιμετωπίζουν αναλγησία, υποκρισία και εμπαιγμό από τους εργοδότες.

Μας οδηγούν με την στάση τους σε κινητοποιήσεις ευελπιστώντας προφανώς ότι θα στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον μας και να ασκήσουν τις ανάλογες πέσεις.

ΟΧΙ. Ομόφωνα το σύνολο των εργαζομένων δηλώνει ότι θα αγωνιστεί για την εκπλήρωση των δίκαιων αιτημάτων του.

Διοίκηση του ΟΑΣΘ και Κυβέρνηση, να αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους έναντι της πόλης μας και να πάψουν να χρησιμοποιούν τους εργαζόμενους για την εκπλήρωση των όποιων σχεδίων τους για την συγκοινωνία».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)