to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:23 | 14.07.2022

Πολιτική

Ν. Παρασκευόπουλος: "Να τος πάλι ο Νόμος-Φάντασμα"

Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης απαντά σε μια ακόμη κατασυκοφάντηση του ίδιου και του σχεδίου νόμου που ψηφίστηκε επί υπουργίας του και προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.


Άμεση απάντηση του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης για μια ακόμη επιχείρηση κατασυκοφάντησης τόσο του ίδιου όσο και του σχεδίου νόμου που ψηφίστηκε επί υπουργίας του, και αποτελεί συνήθη... "καραμέλα" της σημερινής κυβέρνησης και των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ. Αυτή τη φορά, ο "Νόμος Παρασκευόπουλου" εμφανίστηκε να "φταίει" για τον ανασταλτικό χαρακτήρα της ποινής του Δ. Λιγνάδη, ο οποίος καταδικάστηκε χτες για δύο βιασμούς ανηλίκων και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του. Την απόδοση της ευθύνης στον "Νόμο Παρασκευόπουλου" ξεκίνησε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, υιοθετήθηκε όμως πρόθυμα τόσο από το κρατικό κανάλι, όσο και από τον γνωστό χυδαιολόγο Άρη Πορτοσάλτε. 

Σε ανάρτηση-δήλωσή του ο Νίκος Παρασκευόπουλος εξηγεί ότι ουδεμία σχέση έχει ο νόμος για την αποσυμφόρηση των φυλακών με τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας από τον οποίο προέκυψε η αναστολή εκτέλεσης της ποινής του Δ. Λιγνάδη. Και προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση του Νίκου Παρασκευόπουλου

«Νάτος πάλι ο Νόμος- Φάντασμα!

Ο «Νόμος Παρασκευόπουλου» ευθύνεται για την αποφυλάκιση Λιγνάδη, ειπώθηκε από το κρατικό κανάλι και με πρόθυμη αναπαραγωγή από τον κ. Πορτοσάλτε. Ο οποίος «Ν. Παρασκευόπουλου» είναι τελείως, μα τελείως άσχετος αφού η απελευθέρωση Λιγνάδη στηρίζεται όχι σε... αποσυμφορήσεις αλλά στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως ίσχυε και από παλιά.

Ποιον προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν; Μα είναι φανερό, τον ελληνικό λαό. Πώς; Επιχειρώντας να στιγματίσουν χυδαία και με δόλια ψεύδη ένα πολιτικό κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ,  και το όνομα ενός προσώπου.

Όταν βρισκόμουν στην πολιτική, ποτέ δεν προσέφυγα στη Δικαιοσύνη για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες, έχοντας υποδομή για να απαντώ. Σήμερα δεν έχω λόγο να διστάσω».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)