to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:58 | 12.07.2022

Πολιτική

Ράνια Σβίγκου: Πρωτόγνωρη συμμετοχή του κόσμου στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Για την πρωτόγνωρη συμμετοχή του κόσμου στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μίλησε η γραμματέας του κόμματος με δηλώσεις της στο ραδιόφωνο του Κόκκινου, καθώς είχε επιστρέψει από την Πάτρα και από μια πολύ μαζική εκδήλωση.


Μετά τις 15 Μάη βλέπουμε θετικό μήνυμα, βλέπουμε θετική στήριξη σημείωσε η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλώντας Στο Κόκκινο και τόνισε πως η μεγάλη συμμετοχή στην Πάτρα δείχνει έναν παλμό σε όλη την Ελλάδα, «έναν ενθουσιασμό και μία αποφασιστικότητα και τεράστια διάθεση συμμετοχής όλων των νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η Ράνια Σβίγκου τόνισε ο κόσμος ανησυχεί για την καθημερινότητά του, για την ακρίβεια, για το διαθέσιμο εισόδημα, για τον πληθωρισμό, για την ανεργία, για το ζήτημα της στέγασης, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι είναι συνολικό το ζήτημα για το μέλλον αυτού του τόπου και την προοπτική.

«Για την δυνατότητα των νέων ανθρώπων να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να ορίσουν οι ίδιοι το μέλλον τους. Υπάρχει ένα συνολικό αίσθημα απελπισίας και απαισιοδοξίας το οποίο βλέπουμε στην ελληνική κοινωνία αυτές τις μέρες αυτές τις αυτούς τους μήνες, και τρία χρόνια τώρα κάθε μέρα που περνάει νομίζω ότι γίνονται χειρότερη η καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών».

Μετά τις 15 Μάη βλέπουμε θετικό μήνυμα, βλέπουμε θετική στήριξη σημείωσε η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως εξήγησε ο «δικό μας σχεδιασμός έχει να κάνει με την επικοινωνία του προγράμματός μας, με την επικοινωνία των θέσεών μας, με τις ιδέες αλλά και τις συγκεκριμένες προτάσεις, τις οποίες έχουμε παρουσιάσει, αλλά και με το κυβερνητικό πρόγραμμα το οποίο θα ανακοινώσουμε τέλη καλοκαιριού, αρχές Σεπτέμβρη στη ΔΕΘ».

«Όλα αυτά συνιστούν ένα θετικό σχέδιο για το αύριο που δίνει προοπτική στους πολίτες και παρέχει και ασφάλεια γιατί από τα βασικά αιτήματα των πολιτών αυτή την περίοδο είναι να τεράστιο αίσθημα ανασφάλειας για το αύριο, το οποίο έχει να κάνει με τα θέματα εξωτερικής πολιτική, με θέματα οικονομίας, με την πανδημία, όλα όσα δηλαδή η κυβέρνηση παίρνει πραγματικά κάτω από τη βάση, όχι μόνο διαχειριστικά». Χαρακτήρισε την κυβέρνηση ανεπαρκής και ανίκανη να διαχειριστεί όλες τις κλήσεις, καθώς έχει ιδεοληπτικές εμμονές και στηρίζεται σε επιχειρηματικά συμφέροντα τα οποία και είναι αυτά τα οποία υπερασπίζεται σε κάθε της βήμα, σε αντίθεση με τους πολίτες που αισθάνονται ανυπεράσπιστοι.

Όσον αφορά το ύφος της κυβέρνησης Μητσοτάκη,  η Ράνια Σβίγκου, σημείωσε ότι υπάρχει οργή του κόσμου για την αλαζονεία, για όλες αυτές τις δηλώσεις ότι όλα στην οικονομία πηγαίνουνε «πρίμα», ότι όλα στην πανδημία πήγαν εξαιρετικά, ή οι κατηγορίες προς τους πολίτες ότι το τζάμπα πέθανε. Όλα αυτά όλα με την ανασφάλεια που αισθάνονται πολίτες, δημιουργούν πρόσθετη οργή, «γιατί δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται με τέτοιο κυνισμό και με τέτοια αλαζονεία τα προβλήματα των πολιτών και αντί να δουλεύεις πάνω στις λύσεις, ουσιαστικά να δουλεύεις πάνω στα δικά σου επικοινωνιακά και μόνο αφηγήματα, όπως κάνει η σημερινή κυβέρνηση».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)