to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:21 | 12.07.2022

Πολιτική

Περιοδεία του Μίλτου Χατζηγιαννάκη και κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Νότια Εύβοια

Μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν το νοσοκομείο Καρύστου, όπου από τη σχετική ενημέρωση προέκυψε πως τα μείζονα ζητήματα του νοσοκομείου που χρήζουν άμεσης επίλυσης είναι αφενός η έλλειψη προσωπικού και αφετέρου η περάτωση της μονάδας νεφρού.


Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, μαζί με τον επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης και μέλος της Κ.Ε. Δημήτρη Αναγνωστάκη, το μέλος της Κ.Ε. Βάνα Φρυγανιώτη, το μέλος της Ν.Ε. Στέφανο Μπασινά, καθώς και τον γραμματέα της Νεολαίας Εύβοιας Άγγελο Γιαχολλάρη, επισκέφτηκαν το νοσοκομείο της Καρύστου, όπου και συναντήθηκαν με τον διοικητή κ. Μίχα.

Από την ενημέρωση του κ. Μίχα προέκυψε πως τα μείζονα ζητήματα του νοσοκομείου  που χρήζουν άμεσης επίλυσης είναι δύο, αφενός η έλλειψη προσωπικού και αφετέρου η περάτωση της μονάδας νεφρού. Ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού σημείωσε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε το νοσοκομείο της Καρύστου έμπρακτα, ανέφερε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να λύσει το θέμα του προσωπικού με τη μόνιμη πρόσληψη των συμβασιούχων που στήριξαν το ΕΣΥ τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε συνάντηση με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ντάσιου, κατά τη διάρκεια της οποίας το θέμα που κυριάρχησε ήταν αυτό του υπέρογκου κόστους στα τιμολόγια του ρεύματος που καλούνται να πληρώσουν οι επιχειρήσεις. Από τη μεριά του, ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, ενώ έχει τα εργαλεία να μειώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ κωλυσιεργεί, με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, εις βάρος των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στο τέλος της περιοδείας του ο υπεύθυνος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Αυτοδιοίκηση συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καρύστου κ. Ραβιόλο, συζητώντας μαζί του τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και, κυρίως, την αδικία που υφίστανται από το γεγονός ότι, παρά την ύπαρξη αμέτρητων ΑΠΕ στη νότια Εύβοια, οι ίδιοι οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν πολύ υψηλούς λογαριασμούς ρεύματος. Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης δεσμεύτηκε ότι θα φέρει το ζήτημα της ελάφρυνσης των λογαριασμών του ρεύματος, ειδικά για τη Νότια Εύβοια, με ερώτησή του στη Βουλή.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)