to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:16 | 07.07.2022

Κοινωνία

Χ. Μαμουλάκης: Ευρέως γνωστή η σημαντική προσφορά του Χαμόγελου του Παιδιού

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης 7/7 στην Αθήνα, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.


Ο Χάρης Μαμουλάκης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τους επιχειρησιακούς χώρους και να ενημερωθεί για τον τρόπο λειτουργίας τους, να συνομιλήσει με εργαζόμενους, να συζητήσει όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τον Οργανισμό, όπως ο πρόσφατος νόμος Μιχαηλίδου, αλλά και να ενημερώσει για τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, με στόχο την στήριξη του Οργανισμού.

«Η πολυετής και άκρως σημαντική, πολύπλευρη κοινωνική συνεισφορά του Χαμόγελου του Παιδιού, είναι γνωστή και πολλαπλώς αποδεδειγμένη» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Εδώ και 27 χρόνια, το Χαμόγελο του Παιδιού στηρίζει αξιόπιστα, αποτελεσματικά και με υποδειγματικό τρόπο την Πολιτεία, μέσα από ένα δίκτυο δομών, καταρτισμένων συνεργατών και στοχευμένων δράσεων. Είναι δε αμέτρητες οι φορές που οι παρεμβάσεις του έχουν αποδειχθεί σωτήριες για παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο. Έχουμε όλοι χρέος να υποστηρίξουμε τον Οργανισμό. Να ενισχύσουμε την ομπρέλα προστασίας που έχει ανοίξει για χιλιάδες παιδιά ανά την Ελλάδα. Να συμβάλλουμε στις προσπάθειες διαρκούς εκσυγχρονισμού και μετεξέλιξης που καταβάλλουν τα μέλη του. Και να μην επιτρέψουμε να μπουν εμπόδια στην ομαλή λειτουργία του, μέσα από νομοθετήματα που δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που, υποτίθεται ότι, προσπαθούν να επιλύσουν.».

Ο Κώστας Γιαννόπουλος αφού καλωσόρισε τον Χάρη Μαμουλάκη, δήλωσε: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας εξωστρεφής Οργανισμός, πάντα πρόθυμος να παρουσιάσει τις δράσεις και το έργο του, να συζητήσει για όλα όσα απασχολούν τα παιδιά στη χώρα μας και να αναπτύξει συνέργειες με θεσμούς, φορείς και πρόσωπα με ουσιαστικό ενδιαφέρον για την παιδική προστασία. Ο κ. Μαμουλάκης είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που παρακολουθεί στενά το έργο μας, αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα και τις υπερβάσεις που κάνουμε με στόχο την αποτελεσματική επίλυση των πολλών – δυστυχώς – προβλημάτων που ταλανίζουν τα παιδιά και τις οικογένειες. Η σημερινή συνάντηση εργασίας μας χαροποιεί ιδιαίτερα και πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει και την αρχή μίας ουσιαστικής συνεργασίας.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)