to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:44 | 07.07.2022

Πολιτική

Δύο νέες παραιτήσεις από το ΜέΡΑ25

Αποχώρησε από το ΜέΡΑ25 ο Βασίλης Πανταζής, Ιδρυτικό μέλος του κόμματος καθώς και η Μαρία Δεληγιάννη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25


Αποχώρησε από το ΜέΡΑ25 ο Βασίλης Πανταζής, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με αντικείμενο τα ανθρώπινα Δικαιώματα - Ειρήνη - Ρατσισμός.

Ιδρυτικό μέλος του ΜέΡΑ25, Εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 στην Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ΕΕΔΑ, υποψήφιος ευρωβουλευτής και υποψήφιος βουλευτής με το ΜεΡΑ25 το 2019 καθώς και μέλος του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Μεταναστευτικής Πολιτικής του κόμματος.

Αποχώρησε επίσης αργά το βράδυ η Μαρία Δεληγιάννη εκπαιδευτικός, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25.

Το ΜέΡΑ25 διαμαρτύρεται για την κάλυψη της «Εφ.Συν.» της συζήτησης στη Βουλή (6/7)

Η ανοιχτή Επιστολή του ΜέΡΑ25 στην Εϕημερίδα των Συντακτών:

Χθες στη Βουλή στο πλαίσιο της προ ημερησίας συζήτησης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 είχε δημόσια αντιπαράθεση με τον Πρωθυπουργό ϕέρνοντας τον σε εμϕανώς δύσκολη θέση για το δημοψήϕισμα, το οποίο εμείς θεωρούμε χρέος μας να υπερασπιζόμαστε κάθε χρόνο τέτοιες μέρες που οι "μένουμε Ευρώπη" το λοιδωρούν και την συζήτηση που έχει ανοίξει ενόψει των εκλογών όσον αϕορά την πρώτη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Ταυτόχρονα, ο Γιάνης Βαρουϕάκης επανέλαβε το κάλεσμα του ΜέΡΑ25 στον προοδευτικό κόσμο για προγραμματικό διάλογο πριν από τις εκλογές επί συγκεκριμένων πολιτικών σημείων ρήξης με την ολιγαρχία που καταδυναστεύει τις προοπτικές αυτού του τόπου και αυτού του λαού.

Η Εϕημερίδα των Συντακτών θεώρησε προϕανώς ανάξια λόγου και οποιασδήποτε αναϕοράς τα όσα συνέβησαν στη Βουλή, με την ομιλία και την αντιπαράθεση που προέκυψε του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ενός κόμματος από τον λεγόμενο "προοδευτικό χώρο".

Έτσι αντιλαμβάνεται η Εϕημερίδα των Συντακτών τον πλουραλισμό των απόψεων και έτσι προωθεί τον διάλογο του προοδευτικού κόσμου, την ώρα που καταγγέλλει -και ορθά- τον κ. Μητσοτάκη για την κατάντια της ενημέρωσης στην χώρα και τον έλεγχο των ΜΜΕ;

Συνιστά αυτή η περίπτωση άλλη μία δημοσιογραϕική αβλεψία ή μεροληπτική δημοσιογραϕία από ένα μέσο που ισχυρίζεται ότι μόνοι εργοδότες του είναι οι αναγνώστες;

Ελπίζουμε πραγματικά να συμβαίνει το πρώτο, αν και πλέον έχουμε πολλά "δείγματα γραϕής" για το δεύτερο.

tags: ΜέΡΑ25

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)