to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Turkaegean, Novartis και οΤσάρος με τον Ρασπούτιν σε ένα

Αν έψαχνες στον ωκεανό των φιλοκυβερνητικών ιντερνετικών μέσων να βρεις την είδηση για το Turkaegean, δεν μπορούσεςνα βρεις τίποτε, ούτε ο Κουστώ να ήσουνα. Αντιθέτως, έπεφτες πάνω στο δημοσιογραφικό λαβράκι, με πηχυαίους τίτλους, ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε την τέταρτη δόση εμβολίου. Με μιάςη καρδιά σου έρχονταν στην θέση της


Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα και να είχε κάποιο μικροπροβληματάκι, έκανε την τέταρτη δόση και του πέρασε. Την Δημοκρατία δεν την έπιασαν τα εμβόλια και χρειάσθηκε να μπει σε καταστολή.

Όσο για την ανατροπή στην υπόθεση Novartis και την αθώωση Παπαγγελόπουλου, Τουλουπάκη, Βαξεβάνη, Παπαδάκου, Φιλιππάκη και Τάρκα, τα ίδια μέσα του διαδικτύου είχαν πάρει, φαίνεται, κάποιο υπνωτικό της εταιρείας και δεν ακούσθηκε κιχ.

Μέχρι που βγήκε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης και αναγνώρισε ότι δεν υπήρξε σκευωρία για την ενοχοποίηση κατηγορουμένων και ότι αποσύρει όλα όσα έχει πει επ’ αυτού. Ότι, δηλαδή, θα τους λιώσει, θα τους ανασκολοπίσει κλπ

Αντίθετα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου δήλωσε ότι ο πρωθυπουργός εμμένει σε όσα έχει πει για σκευωρούς, συμμορίτες, υπόκοσμο και άλλα ευώδη. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι κληρονομικώ δικαιώματι Τσάρος αλλά και Ρασπούτιν ταυτόχρονα. Αδιόρθωτη περίπτωση, σε βαθμό που δεν μπορεί να τον συνεφέρει ούτε ο Άδωνις….

*  Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)