to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:33 | 04.07.2022

Πολιτική

Χαρά Καφαντάρη: Το «turkaegean» είναι ένα πλήγμα για την πατρίδα μας. Να φύγει γρήγορα η κυβέρνηση Μητσοτάκη

«Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει γρήγορα και θα φύγει γιατί υπάρχουν και τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, η εθνική υπερηφάνεια και η εξωτερική πολιτική. Το «turkaegean» είναι ένα πλήγμα για την πατρίδα μας» σχολίασε η Χαρά Καφαντάρη, Βουλευτής Δυτ. Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.στον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕGA και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»


Η κ. Καδαντάρη μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Εμείς, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ζητάμε εκλογές από το Δεκέμβριο του 2021. Είμαστε έτοιμοι για την εκλογική διαδικασία. Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές τόσο το καλύτερο για τον ελληνικό λαό.

Να τονίσω τα 5+1 σημεία που διατυπώθηκαν στο Συνέδριο από τον Α. Τσίπρα και αφορούν όλη την κοινωνία. Τα σημεία αυτά αναφέρονται στην αποκατάσταση του βιοτικού επιπέδου του κόσμου και στην ακρίβεια που σαρώνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Τα μέτρα που εξήγγειλε και ψήφισε η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη για την ρήτρα αναπροσαρμογής δεν την καταργούν αλλά ενσωματώνεται στην τιμή του κυμαινόμενου τιμολογίου, δεν χτυπάει την αισχροκέρδεια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι γίνονται αποκοπές ηλεκτρικού ρεύματος καθημερινά.

Επίσης μιλάμε για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, την αναβάθμιση και ενίσχυση του και όχι στην ιδιωτικοποίησή του καθώς και για την εργασία με αύξηση του κατώτερου μισθού στα 800 ευρώ και κατάργηση του νόμου Χατζηδάκη.

Ο Τσίπρας θα εξαγγείλει την Τρίτη μέτρα για τη στεγαστική πολιτική. Τα ενοίκια έχουν πάρει την ανιούσα, νέα ζευγάρια δεν μπορούν να ζήσουν μαζί λόγω ακριβής στέγης.

Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει γρήγορα και θα φύγει γιατί υπάρχουν και τα μεγάλα εθνικά ζητήματα, η εθνική υπερηφάνεια και η εξωτερική πολιτική. Το «turkaegean» είναι ένα πλήγμα για την πατρίδα μας.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)