to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:28 | 29.06.2022

Πολιτική

Κ. Νοτοπούλου: Μια προοδευτική κυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό θα αποκαταστήσει τις αδικίες (βίντεο)

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει βυθίσει τη χώρα σε μια σειρά από αδιέξοδα και οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο τόνισε σε συνέντευξή της στο Politic.gr η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και τομεάρχης Τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου


«Ο πρωθυπουργός δεν έχει ούτε το χώρο ούτε το χρόνο να συνεχίσει να κοροϊδεύει τους Έλληνες πολίτες. Είναι προφανές πως ψάχνει να βρει τον τρόπο που θα προσφύγει στις κάλπες πρόωρα σε αντίθεση με τα ψέματα που έλεγε όλο το προηγούμενο διάστημα και αυτό γιατί έχει καλλιεργήσει πάρα πολλά αδιέξοδα στην οικονομία και στην κοινωνία και γι’ αυτό αναζητά ένα σωσίβιο» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρθηκε στην έκρηξη ακρίβειας, στον ενεργειακό πληθωρισμό που είναι 60% πάνω συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη.

«Εμείς με μια προοδευτική διακυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό θα έρθουμε να αποκαταστήσουμε όλες αυτές τις αδικίες» υπογράμμισε.

«Αυτό που διακυβεύεται σήμερα είναι η κοινωνική συνοχή, η αντοχή του Έλληνα πολίτη, του νοικοκυριού, της μικρομεσαίας επιχείρησης, αλλά και η επιβίωση των πολιτών. Πρέπει να αποκατασταθούν αδικίες όπως μια σειρά από νομοσχέδια που ήταν εγκλήματα απέναντι στον ελληνικό λαό αλλά απέναντι και στην ίδια τη Δημοκρατία, όπως ο νόμος Θεοδωρικάκου, η αστυνομία στα Πανεπιστήμια, και η ρήτρα αναπροσαρμογής».

Η τομεάρχης Τουρισμού μίλησε ακόμη για το τοπίο στον Τουρισμό όπως διαμορφώνεται σήμερα και για τις 50.000 κενές θέσεις εργασίας στον κλάδο, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση γυρίζει τις πλάτες στους εργαζόμενους στον κλάδο του Τουρισμού Επισιτισμού.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)