to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Στην εμπορευματοποίηση της ελπίδας ο ελληνικός λαός απαντά: Μητσοτάκη πας πας πας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει εγκαινιάσει έναν καινούργιο τρόπο μαζικού πολιτικού επιρεασμού-εκμαυλισμού των πολιτών. Πλατφόρμα είναι το όνομα του εργαλείου της μαζικής προπαγάνδας


Είναι φανερό σε όλους ότι έχουμε μπει στην προεκλογική περίοδο και άρχισαν τα ταξίματα και το εμπόριο ελπίδων.

Η κοινωνία κρέμεται στις πλατφόρμες της ελπίδας.

Ξέρει πολύ καλά η δεξιά ότι όσο μεγαλύτερη είναι η ανέχεια που δημιουργεί τόσο ευκολότερα και περισσότερο ελεγχόμενος είναι ο λαός.

Δημιουργεί ακρίβεια στο ηλεκτρικό ρεύμα, κάνοντας πάμπλουτους τους παρόχους μέσω της ρήτρας αναπροσαρμογές, παρουσιάζει την πλατφόρμα power pass διαφημίζοντας ότι έτσι επιστρέφει ένα μέρος από το χαράτσι που η ίδια υπέβαλε. Δικαιούχοι για να υποβάλουν αίτηση είναι όλοι οι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές πρώτης κατοικίας χωρίς την πρόβλεψη ανώτερου ορίου οικογενειακού εισοδήματος.

Αυξάνει με την πολιτική της σε δυσθεόρατα ύψη τις τιμές των καυσίμων και, όπως ο Χότζας με την καλύβα, έρχεται να παρουσιάσει την πλατφόρμα
Fuel pass 2 μέσω της οποίας θα μείωση τάχα την επιβάρυνση των ιδιοκτητών αυτοκινήτων.  Μάλιστα επειδή το Fuel pass 1  δεν απέδωσε ανακοίνωσε το  δεύτερο που απευθύνεται σε ολους.

Για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας ανακοινώνει την πλατφόρμα Alazosyskevi pass με την οποία δίνει την δυνατότητα στους οικιακούς καταναλωτές αντικατάστασης των ηλεκτρικών ψυγείων και των κλιματιστικών τους.

Αντί να επιχορήγησει την εγκατάσταση νέων φωτοβολταϊκών στέγης και νέων ηλιακών θερμοσιφώνων που παράγονται στην χώρα μας από ελληνικές εταιρείες, να ενισχύσει έτσι τις ντόπιες κατασκευαστικές εταιρείες και να πετύχουμε εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 100%, προτιμάει να ικανοποιήσει τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών που απλά  εμπορεύονται εισαγόμενα προϊόντα.

Όλα αυτά συγκροτούν το Mitsotakis pass. Φοβάμαι ότι μπορεί να έχουμε και συνέχεια μέχρι τις εκλογές. Μπορεί να δούμε επιδότηση αλλαγής παλιών αυτοκινήτων στην πλατφόρμα ….car pass ή και ακόμα την επιδότηση επισκευής η αγοράς κατοικίας στην πλατφόρμα …..house pass. Είναι ικανοί για όλα.

Κοινός παρονομαστής όλων αυτών των πλατφορμών είναι ότι δεν προβλέπεται ανώτερο όριο οικογενειακού εισοδήματος για να μπορεί κάποιος να υποβάλει αίτηση. Ο καθένας μοριοδοτείται με κάποια μόρια και δημιουργείται η λίστα της ελπίδας.

Στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία γνωρίζει ότι βρίσκεται σε αποδρομή, είναι να ΕΜΠΟΡΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ των πολιτών και να τους οδηγήσει στην υποταγή και στον συμβιβασμό του ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.

Ο ελληνικός λαός όμως έχει γνώση και έτοιμη την απάντηση.

Μητσοτάκη πας πας πας

Ρόδος 28-6-2022
Δημήτρης Γάκης
πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)