to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:49 | 27.06.2022

Κοινωνία

Ποινική δίωξη στους 2 συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου στη Ραφήνα

Ο Εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία


Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος των δύο συλληφθέντων για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου άνδρα το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο στην Ραφήνα.

Εναντίον τους ο Εισαγγελέας Ποινικής δίωξης απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία. Οι κατηγορούμενοι, ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, οδηγήθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο θα ζητήσουν προθεσμία για την απολογία τους.

Η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε νωρίτερα τη Δευτέρ 27/6 σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι: συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφορης διαδικασίας, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας δύο 24χρονοι, ημεδαπός και αλλοδαπός, ως δράστες της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 42χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 26 Ιουνίου στη Ραφήνα.

Το χρονικό του αδιανόητου εγκλήματος

Αδιανόητο είναι το έγκλημα που έλαβε χώρα σε μπαρ της Ραφήνας τα ξημερώματα της Κυριακής όταν πέντε άτομα ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 42χρονο, ο οποίος είχε πάει στο μαγαζί για να πιει ποτό με την κοπέλα και τους φίλους του. Όλα ξεκίνησαν από καυγά ανάμεσα στο θύμα και στους δράστες την ώρα που ο 42χρονος πήγε στην τουαλέτα του μαγαζιού, ενώ στη συνέχεια κάποια από τα άτομα φέρεται να παρενόχλησαν την σύντροφο του θύματος με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει.

Μετά από λίγη ώρα, το θύμα μαζί με την παρέα του πλήρωσαν και σηκώθηκαν να φύγουν. Όταν όμως πήγαν να φύγουν, τα άτομα που ήρθαν νωρίτερα σε λεκτική αντιπαράθεση με το θύμα του επιτέθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο 42χρονος βγήκε από το μπαρ, τα πέντε άτομα τον ακολούθησαν, τον πήγαν σε έναν πεζοδρόμο πίσω από το μαγαζί και ξεκίνησαν να τον ξυλοκοπούν άγρια με μπουνιές και κλωτσιές, ακόμα και με σιδερογροθιά, με αποτέλεσμα να του επιφέρουν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μόλις οι δράστες συνειδητοποίησαν πόσο βαριά είχαν τραυματίσει το θύμα τράπηκαν αμέσως σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Ο άνδρας διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου αμέσως κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, το θύμα εξέπνευσε, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια και τους οικείους του.

Για ασήμαντη αφορμή η δολοφονία του 42χρονου

Για ένα σκούντημα στην τουαλέτα νυχτερινού κέντρου, τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Ιουνίου, στην περιοχή της Ραφήνας, φαίνεται ότι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ένας 42χρονος, από δύο 24χρονους που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι τσακώθηκαν με το θύμα για ένα σκούντημα και ένα άγριο βλέμμα, που αντάλλαξαν, στην αναμονή για την τουαλέτα του κέντρου. Στη συνέχεια, οι δύο κατηγορούμενοι τον περίμεναν έξω από το μαγαζί και μόλις τον είδαν να βγαίνει του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια, ενώ ο ένας από τους δύο φέρεται να χρησιμοποίησε σιδερογροθιά.

Οι δύο 24χρονοι πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα το απόγευμα.

Με πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Έθνος, Open Tv

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)