to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Το στημένο εκλογικό σκηνικό του Μητσοτάκη και ο Ανδρουλάκης ως μπαλαντέρ της Δεξιάς

Ήδη στήνει ένα σκηνικό για να παραπλανήσει την κοινωνία. Σκηνικό που το έχει έτοιμο και αποκλειστικό στόχο έχει τον εξοστρακισμό από την επικαιρότητα της ακρίβειας και της λεηλασίας που διαπράττει κατά της κοινωνίας.


«Εθνικό κίνδυνο» θα επικαλεστεί ο Μωυσής και θα προκηρύξει εκλογές για τις αρχές Οκτώβρη. Ήδη στήνει ένα σκηνικό για να παραπλανήσει την κοινωνία.  Σκηνικό που το έχει έτοιμο και αποκλειστικό στόχο έχει τον εξοστρακισμό από την επικαιρότητα της ακρίβειας και της λεηλασίας που διαπράττει κατά της κοινωνίας. Στο ζήτημα δηλαδή που αντιλαμβάνεται ότι θα πάθει πανωλεθρία. Ένα κρίσιμο ζήτημα που ήδη καταλαμβάνει την τρίτη θέση στα δελτία.

Τρεις θα είναι οι άξονες της πλύσης εγκεφάλου που θα ακολουθήσει και θα κατακλύσει το καλοκαίρι από τα πετσοταισμένα μέσα ενημέρωσης:

  1. Εκλογές με «την σκιά των ειδικών  δικαστηρίων», όπως προανήγγειλε κυβερνητική εφημερίδα. Η στημένη από τον Μητσοτάκη  παραπομπή του Ν.Παππά όπως και αυτή της Τουλουπάκη και των άλλων δικαστικών που τόλμησαν να αναδείξουν το έγκλημα της NOVARTIS θα κυριαρχήσει το αμέσως  επόμενο διάστημα.
  2. Αξιοποίηση της τουρκικής προκλητικότητας, των δηλώσεων του Ερντογάν που προσπαθώντας να αποσπάσει την προσοχή του λαού του από την ακρίβεια και τη μιζέρια, εντείνει τις προκλήσεις του. Σε κάθε περίπτωση ο Μητσοτάκης ποντάρει στον φόβο και την ανασφάλεια που σπέρνει για τα εθνικά ζητήματα, ευελπιστώντας ότι θα συσπειρώσει την Δεξιά.
  3. Η αξιοποίηση του πολιτικού κλώνου του Βενιζέλου, του Ανδρουλάκη ως μπαλαντέρ της Δεξιάς. Από την μία ο Μητσοτάκης τον έσυρε στο αντί-Τσίπρα μέτωπο αρκετά εύκολα. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Ανδρουλάκης επίθεση στον Τσίπρα εξαπολύει, τον ΣΥΡΙΖΑ καταριέται και του Πολάκη την διαγραφή ζητάει. Με την συνδρομή βέβαια των ολιγαρχών των μέσων ενημέρωσης.  Ο πρώτος στόχος επετεύχθη: Η αναθέρμανση του  αντί-ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή μετώπου και η ανάδειξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης  ως κύριου εχθρού.  Υπάρχει όμως και ο δεύτερος στόχος που επιδιώκει το Μαξίμου. Ο Ανδρουλάκης να γίνει δεκανίκι της Δεξιάς.  Και αν  αρχίσει τα «ναι μεν αλλά», το σήμα ήδη  του το έστειλαν. Με τον διορισμό του Βενιζέλου και την αποχώρηση του Καρανικόλα ένθερμου οπαδού του Λοβέρδου που αν και υπόδικος φιγουράρει δίπλα του αλλά και με την απόσπαση και άλλων βουλευτών που γλυκοκοιτάζουν την Δεξιά ώστε ο Μητσοτάκης να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης για κυβέρνηση. Κατά τα άλλα ο Ανδρουλάκης ζητάει κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή και μάλιστα «σοσιαλδημοκρατική». Πως όμως; Τον ΣΥΡΙΖΑ τον αποκλείει, άρα με την ΝΔ χωρίς τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Δηλαδή κάποιον τύπου Παπαδήμα και κυβέρνηση συνεργασίας ΚΙΝ.ΑΛ και ΝΔ. Με άλλα λόγια το σχέδιο που έχουν στα σκαριά κάποιοι εκ των ολιγαρχών. Σε κάθε περίπτωση το στημένο εκλογικό σκηνικό του Μητσοτάκη, η πλύση εγκεφάλου που θα παρακολουθήσουμε όλο το καλοκαίρι και αποφυγή προγραμματικής αντιπαράθεσης, δεν θα αποδώσουν τίποτα. Άλλωστε τα μέσα ενημέρωσης έχουν πιάσει πάτο όσον αφορά την αξιοπιστία τους. Ο Ανδρουλάκης δεν τραβάει στον κόσμο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες . Οι όροι για την πολιτική αλλαγή έχουν ωριμάσει στον λαό. Ο κάθε ένας που θέλει να ξεφορτωθεί  τον Μητσοτάκη αντιλαμβάνεται ότι η μόνη χρήσιμη ψήφος είναι η υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η ανάδειξή του σε πρώτο κόμμα και με διαφορά.
tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)