to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:56 | 16.06.2022

Όλγα Στέφου

πηγή: Αυγή

Κοινωνία

Από νίκη σε νίκη, μέχρι να μην υπάρχουν πια

Ξαναρχίζουμε, λοιπόν. Όχι με τους ίδιους όρους. Η δικογραφία έχει σχηματιστεί, ντοκουμέντα υπάρχουν, έχει κινηθεί η διαδικασία


Δύο εφέσεις. Η μία των καταδικασμένων χρυσαυγιτών, που θεωρούν άδικη την ποινή τους. Η δεύτερη, πρωτοφανής, του εισαγγελέα Στέλιου Κωσταρέλλου. Θεωρεί και αυτός άδικη την ποινή τους. Θεωρεί ότι έπρεπε να είναι μεγαλύτερη.

Ξεκινά ξανά η δική της Χρυσής Αυγής. Έχουμε ήδη ένα δεδικασμένο - είναι εγκληματίες. Δολοφόνοι, τραμπούκοι, μαφιόζοι. Συμμορία. Η 7η του Οκτωβρίου του 2020 παραμένει μέρα γιορτής, οπότε και ανακοινώθηκε η ήττα τους στο δικαστήριο. Χαρακτηρίστηκε η μεγαλύτερη δική ναζί μετά τη Νυρεμβέργη. Ήταν μία ημέρα πανηγυρισμού.

Ο Σαχζάτ Λουκμάν, ο Παύλος Φύσσας, οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ. Οι Αιγύπτιοι ψαράδες. Εκείνο το παιδί το 14χρονο από το Αφγανιστάν που του έσπασαν ένα μπουκάλι στο πρόσωπο. Ο μετανάστης που κυνηγούσαν στον Ηλεκτρικό και για να σωθεί, έπεσε στις γραμμές και πέθανε. Το ξύλο, οι βανδαλισμοί, το κράτος του τρόμου. Οι δηλητηριώδεις ιδέες τους.

Ξαναρχίζουμε, λοιπόν. Όχι με τους ίδιους όρους. Η δικογραφία έχει σχηματιστεί, ντοκουμέντα υπάρχουν, έχει κινηθεί η διαδικασία. Το να ασκούν έφεση οι κρατούμενοι είναι σύνηθες. Το να ασκεί ο εισαγγελέας έφεση για αύξηση ποινής είναι πρωτάκουστο.

Και η δική β' βαθμού ξεκίνησε. Με την εισαγγελέα να μην αποδέχεται κανένα αίτημα για μείωση ποινής, τους κατηγορουμένους / κρατούμενους να είναι σε δύσκολη θέση και... γύρω στις 3 το μεσημέρι να τηλεφωνούν για βόμβα.

Αναμένουμε. Αλλά τι σημασία έχει; Έχουν χύσει πολύ αίμα αθώων για να δικαιωθούν. Για εμάς θα είναι πάντοτε ναζί, φονιάδες, τέρα

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)