to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Καλπάζουσα διαφθορά

Η νέα εξουσία, κοινοπραξία της φαμίλιας Μητσοτάκη και των νέων κοτζαμπάσηδων, έχει διαλύσει κάθε δημόσια υπηρεσία και ανεξάρτητη Αρχή


Tο περίφημο έγγραφο του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, για το μεγάλο διεθνές σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, «ταξίδεψε» στην ελληνική γραφειοκρατία πέντε (!) χρόνια και τελικά εξήλθε στη μετάφρασή του λογοκριμένο σε όλα τα επίμαχα σημεία, με σκοπό να προστατευτούν πολλοί από τους πρωταγωνιστές του, αλλά και να εξυπηρετηθεί το αφήγημα της Ν.Δ., ότι πρόκειται περί σκευωρίας! Αυτοί είναι ικανοί να μας πουν πως για όλα φταίει ο Χατζηπετρής.

Όμως, με αφορμή το γεγονός αυτό, βεβαιωνόμαστε για μια ακόμη φορά πως η «τρίτη» εξουσία, η Δικαιοσύνη, υποδουλώνεται συνεχώς στο «παλάτι» του Μαξίμου. Πως οι «αξιοσέβαστες» εφοπλιστικές οικογένειες έχουν καταλάβει την «τέταρτη» εξουσία, τα ΜΜΕ, για να προστατεύουν τα πρόσωπα που τους εξυπηρετούν, σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και της Δημοκρατίας, κρύβοντας την αλήθεια. Κανένα από τα πολλά ΜΜΕ που διαθέτουν δεν τόλμησε να δημοσιεύσει την είδηση για τη λογοκρισία του επίσημου αμερικανικού εγγράφου!

Από το οποίο έγγραφο έγινε γνωστό πως μια από τις επιχειρήσεις στην οποία γινόταν το ξέπλυμα των χρημάτων για τα λαδώματα της Novartis ανήκε στον Παναγιώτη Μαυρίκο, εκδότη διαφόρων εντύπων από τα οποία ασκούσε εκβιασμούς και ο οποίος κάηκε ζωντανός (!) μέσα στο πανάκριβο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, χωρίς οι αστυνομικές αρχές να ανακαλύψουν κάτι.

Προσπάθησε να ανακαλύψει ο ερευνητής δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ, αλλά δολοφονήθηκε με μαφιόζικο τρόπο, μπροστά στο σπίτι του, χωρίς οι αστυνομικές αρχές, να βρουν το παραμικρό! Ούτε το κλεμμένο σκούτερ των δολοφόνων δεν έχουν βρει ακόμα!

Περιττό πλέον να ζητηθούν πολιτικές ευθύνες, έστω, από τους δύο υπουργούς (Λοβέρδο - Γεωργιάδη) που υπηρέτησαν στο Υγείας, εκεί που είχε στηθεί η φάμπρικα των δωροδοκιών, και δεν πήραν χαμπάρι τίποτα! Και επιπλέον, αναβαθμίστηκαν και προστατεύτηκαν από τις συνένοχες ηγεσίες των κομμάτων τους!


Η καλπάζουσα διαφθορά υποβαθμίζει απειλητικά τη Δημοκρατία. Η νέα εξουσία, κοινοπραξία της φαμίλιας Μητσοτάκη και των νέων κοτζαμπάσηδων, έχει διαλύσει κάθε δημόσια υπηρεσία και ανεξάρτητη Αρχή. Η χώρα τον χειμώνα παγώνει και πλημμυρίζει και το καλοκαίρι καίγεται. Οι μόνες δυνάμεις που λειτουργούν πλέον είναι αυτές της καταστολής, με ασυλία στη χρήση βίας για την προστασία των εξουσιαστών.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)