to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:28 | 06.06.2022

Πολιτική

Βόρεια Εύβοια: Κυβερνητικό ξεγύμνωμα- Έκρηξη οργής από «γαλάζιο» δήμαρχο (βίντεο)

Ο Γ.Κοντζιάς, δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού μπροστά σε υφυπουργούς της κυβέρνησης είπε τα πράγματα με τ΄όνομά τους ρίχνοντας στο καναβάτσο τα κυβερνητικά στελέχη


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο «γαλάζιος» δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού μπροστά, μάλιστα, στον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά και τον πρόεδρος της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, Σταύρο Μπένο.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είναι απούσα», είπε εμφατικά ο Γιάννης Κοντζιάς επισημαίνοντας ότι  για 10 μήνες έχουν δοθεί χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων για τα αντιπλημμυρικά χωρίς να έχει πέσει ούτε ένα κυβικό μπετόν, ενώ δεν έχει μπει στο ταμείο του δήμου ούτε ένα ευρώ.

Ο «γαλάζιος» δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού, της περιοχής που έγινε στάχτη από την καταστροφική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού, συνέχισε την αυστηρή κριτική του λέγοντας πως η κυβέρνηση έχει αφήσει τα νοσοκομεία χωρίς ασθενοφόρα, υποβαθμίζει τα σχολεία της περιοχής και, ενώ, εδώ και πέντε μήνες έχει τελειώσει η μελέτη του Δήμου για τα αντιπλημμυρικά της Ιστιαίας, δεν έχουν προχωρήσει τη χρηματοδότηση.

Ο Γιάννης Κοντζιάς κατήγγειλε ακόμα ότι ο δρόμος από τη Χαλκίδα για την Ιστιαία, αν γίνει θα γίνει μισός, γιατί δεν υπάρχει χρηματοδότηση. Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Σταύρος Μπένος, λέγοντας πως είναι εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση για να του απαντήσει σε έντονο ύφος ο «γαλάζιος» δήμαρχος «Σταύρο, είμαι ενήμερος. Μου είπες ότι θα αποτελέσει προεκλογική δέσμευση».

Και ο «γαλάζιος» δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού κατέληξε: «Κρούω κώδωνα κινδύνου. SOS προς τα ανώτατα κλιμάκια της χώρας. SOS προς την κορυφή της πολιτικής ηγεσίας. Για αυτόν τον τόπο δεν έχει πέσει ούτε ένα ευρώ. Ας με διαψεύσει όποιος θέλει».

tags: Εύβοια

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)