to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:40 | 03.06.2022

Πολιτική

«Ελα ντε...»: Κάνει τον ανήξερο ο Ανδρέας Λοβέρδος για την παραποίηση του εγγράφου

Τον ανήξερο εξακολουθεί να παίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την αποκάλυψη ότι παραποιήθηκε έγγραφο του FBI, το οποίο τον κατονόμαζε ότι δωροδοκήθηκε από τη Novartis. Για άλλη μια φορά δεν είχε καμία απάντηση γιατί σβήστηκε το όνομά του, λέγοντας μάλιστα «έλα ντε. Δεν μπορεί να δώσει καμία λογική εξήγηση κανένας».


Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Λοβέρδος αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι όντως στο συγκεκριμένο έγγραφο του FBI υπάρχει το όνομά του. «Είναι ένα πάρα πολύ γνωστό έγγραφο από το 2017» υποστήριξε γελώντας για να κρύψει την αμηχανία του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το έγγραφο έπρεπε να είχε έρθει στη Βουλή το 2020 που έγινε η προανακριτική επιτροπή. «Δεν το έστελνε η Εισαγγελία Διαφθοράς γιατί εκεί φαίνεται ότι ένας μάρτυρας με κουκούλα εδώ ήταν και στην Αμερική, πράγμα που απαγορεύεται από το ελληνικό δίκαιο» ισχυρίστηκε, μιλώντας απαξιωτικά για τους προστατευόμενους μάρτυρες του σκανδάλου.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε στη συνέχεια ότι το έγγραφο το πήγε τελικά στη Βουλή το 2020 ο αντεισαγγελέας του ΑΠ κ. Αγγελής «με τα ονόματα και όλα μέσα». Είπε ακόμη ότι υπάρχει σε τρεις δικογραφίες, στη δικογραφία της Βουλής, στη δικογραφία του ειδικού δικαστηρίου στην κ. Αλεβιζοπούλου και στη δική του προσωπική δικογραφία, καθώς και ότι ο ίδιος το πήγε τον Απρίλιο του 2020 στην τότε ανακρίτρια κ. Μπόνζου.


«Όλοι ξέρουν ότι αυτά που έγραφαν εκεί ήταν αυτά που έλεγε ο γνωστός κουκουλοφόρος» συνέχισε. Και μετά, έβαλε και πάλι στο στόχαστρο τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «γιατί έβαλε στις ανακοινώσεις του το όνομά μου, ενώ εγώ δεν έχω υπόθεση στο Ειδικό Δικαστήριο. Στο Ειδικό Δικαστήριο έχουν υπόθεση αυτοί που ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται».

Ωστόσο, για άλλη μια φορά δεν είχε καμία απάντηση γιατί σβήστηκε το όνομά του. «Έλα ντε. Δεν μπορεί να δώσει καμία λογική εξήγηση κανένας» υποστήριξε όταν ρωτήθηκε και «έδειξε» το ΥΠΕΞ και την έρευνα που κάνει.

«Πρόκειται για μια ιστορία πραγματικά που δεν βγάζει κανένα νόημα, δεν επηρεάζει σε τίποτα τα πράγματα» ισχυρίστηκε τέλος ο Ανδρέας Λοβέρδος, που με θράσος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Απλώς ψαρεύουν στα θολά νερά, γι' αυτό τους αξίζουν πολύ σκληρές απαντήσεις» είπε προκλητικά.

Τα ίδια ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανάρτησή του στο Facebook

Πηγή: Αυγήhttps://www.avgi.gr/politiki/416665_thrasys-kanei-ton-anixero-gia-tin-exafanisi-toy-onomatos-toy-apo-eggrafo-toy-fbi

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)