to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:36 | 17.05.2022

πηγή: Αυγή

Κοινωνία

Γεωργία Μπίκα: Ο δεύτερος βιασμός της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός

«Διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου», σημειώνει σε story της η Γεωργία Μπίκα


Απογοήτευση και λύπη για την πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, που εισηγείται την απαλλαγή του 27χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της, εξέφρασε η Γεωργία Μπίκα.

«Διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου» τονίζει σε story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η 24χρονη, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. «Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα… υπάρχει κάτι όμως που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη» σημειώνει.

Γεωργία Μπίκα

Σε δεύτερη ανάρτησή της, η Γεωργία εκφράζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους την στήριξαν τις δύσκολες ημέρες. «Δεν είμαι μόνο η Γεωργία του Λαγκαδά. Είμαι η γυναίκα Γεωργία η οποία διεκδικεί το δίκιο και την αξιοπρέπειά της. Ο δεύτερος βιασμός εκείνος της αμφισβήτησης είναι εξίσου οδυνηρός. Θα τον αντιμετωπίσω όμως όπως και τον πρώτο με μια διαφορά: Με τις αισθήσεις μου και τα μάτια μου ανοιχτά. Με την δική σας αγάπη και συμπαράσταση, γιατί όλοι εσείς είσαστε η δική μου μεγάλη οικογένεια» υπογραμμίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρότασή της η εισαγγελική λειτουργός απορρίπτει τα όσα υποστήριξε η 24χρονη, δέχεται τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι όσα έγιναν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρξαν προϊόν συναίνεσης και λέει ότι η Γεωργία προέβη στην συγκεκριμένη καταγγελία για δικούς της προσωπικούς λόγους. Προτείνει έτσι την απαλλαγή του 27χρονου, εις βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος».

Τον τελευταίο λόγο για την πορεία της υπόθεσης θα έχει το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με την έκδοση βουλεύματος. Αν γίνει δεκτή η εισαγγελική πρόταση, η Γεωργία Μπίκα θα κληθεί να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα της προσφυγής σε βάρος του καταγγελλόμενου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)