to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:16 | 16.05.2022

Κοινωνία

Αυταρχικές μεθοδεύσεις της ΠΑΣΠ Κορίνθου - Απαγόρευσε σε φοιτητές του Bloco να καταθέσουν ψηφοδέλτιο

Για αυταρχικές μεθοδεύσεις καταγγέλλει την ΠΑΣΠ Κορίνθου το Bloco Ριζοσπαστικής Αριστεράς, καθώς η παράταξη του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ απαγόρευσε με το «έτσι θέλω» σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου να καταθέσουν ψηφοδέλτιο εν όψει των φοιτητικών εκλογών στις 18 Μαΐου


Το Bloco Ριζοσπαστικής Αριστεράς κατήγγειλε πως η ΠΑΣΠ Κορίνθου, φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, απαγόρευσε την κατάθεση ψηφοδελτίου από φοιτητές του πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που συμμετέχουν στο Bloco. Πιο συγκεκριμένα, τα σχήματα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στα πανεπιστήμια καταγγέλλουν τις αυταρχικές μεθοδεύσεις της ΠΑΣΠ, οι οποίες όπως επισημαίνουν «εκπορεύονται από τις κατευθυντήριες οδηγίες της ΠΑΣΠ που φοβάται την εκλογική συντριβή και προσπαθεί να διασωθεί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο». 

Αναλυτικά, η καταγγελία του Bloco Ριζοσπαστικής Αριστεράς:

«Η ΠΑΣΠ Κορίνθου “με το έτσι θέλω” απαγορεύει σε φοιτητές του Πανεπιστημίου να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο BLOCO στις φοιτητικές εκλογές του Συλλόγου ΠΕΔΙΣ. Με απίστευτες προφάσεις και αντικαταστατικές μεθοδεύσεις, εκμεταλλευόμενοι την απόλυτη πλειοψηφία της στην εφορευτική επιτροπή, απέρριψε το ψηφοδέλτιο του BLOCO. Είναι προφανές ότι η κάθοδος του BLOCO στο ΠΕΔΙΣ δημιούργησε τριγμούς στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Καταγγέλουμε τις αυταρχικές μεθοδεύσεις οι οποίες εκπορεύονται από τις κατευθυντήριες οδηγίες της ΠΑΣΠ που φοβάται την εκλογική συντριβή και προσπαθεί να διασωθεί με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Είναι θλιβερό οι δυνάμεις οι οποίες ευαγγελίζονται ότι είναι προοδευτικές να συμπεριφέρονται με τον πιο χυδαίο και αυταρχικό τρόπο για να προστατεύσουν το "μαγαζί" τους.
Το BLOCO Κορίνθου είναι εδώ. Ιδρύθηκε, Μεγαλώνει και Δυναμώνει. Αυτό είναι που ενοχλεί πραγματικά και θα συνεχίσει να ενοχλεί για πολλά χρόνια ακόμη!». 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)