to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναλαμβάνει τη Φενέρμπαχτσε

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται προ των πυλών της Φενέρμπαχτσε και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί η συμφωνία, όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.


Ο Δημήτρης Ιτούδης αλλάζει κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα και από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε. Την αποκάλυψη έκανε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στην εκπομπή Show Must Go On του Παντελή Διαμαντόπουλου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του SPORT24 η συμφωνία έκλεισε και απλά απομένει να ανακοινωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα μείνει άλλο στη Ρωσία, παρότι έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, δεν πρόκειται να συνεχιστεί η κοινή του πορεία με την ΤΣΣΚΑ. Άλλωστε οι συνθήκες πλέον έχουν αλλάξει στη χώρα και είναι ίσως μονόδρομος και για τους δύο το διαζύγιο.

Η Φενέρμπαχτσε, που απέτυχε παταγωδώς και στη φετινή EuroLeague, προσπαθεί να κάνει το δικό της νέο ξεκίνημα και βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση προπονητή. Ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν εξ αρχής ο εκλεκτός της διοίκησης και πλέον η υπόθεση πήρε το δρόμο της. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ο Έλληνας τεχνικός θα αναλάβει να κτίσει από το μηδέν τη Φενέρ, προκειμένου να την επαναφέρει στην ελίτ της EuroLeague.

Προς το παρόν άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές και όπως είναι εύκολα κατανοητό, καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει κάτι όσο η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη. Αλλωστε και η ΤΣΣΚΑ έχει υποχρεώσεις στην VTB League και η η Φενέρ μάχεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας με τον Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της.

Παρακολουθήστε στο απόσπασμα από την εκπομπή "Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)