to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:25 | 04.05.2022

Κοινωνία

Νέα επίθεση του Στ. Μαυροειδάκου στην Μάγδα Φύσσα και την οικογένεια του Ζακ

«Όσοι ήταν εκεί ξέρουν ότι η ίδια άρχισε να μας βρίζει και γύρισα να κοιτάξω ποιος μας βρίζει», ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο γγ των Ειδικών Φρουρών, Στρ. Μαυροειδάκος, στην προσπάθειά του να κάνει το άσπρο - μάυρο


Προκλητικός εμφανίστηκε ο γενικός γραμματέας του Σωματείου των Ειδικών Φρουρών, Στ. Μαυροειδάκος σε τηλεοπτική εκπομπή, μια μέρα μετά την επίθεση που κατήγγειλε η Μάγδα Φύσσα από τον εν λόγω σε βάρος της. 

Αναλυτικότερα, μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου χθες Τρίτη 3/5, προκλήθηκαν αντιδράσεις ειδικά και ύστερα από την αθώωση των 4 αστυνομικών. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό οι δυνάμεις τις αστυνομίας έσπρωξαν στο διάδρομο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, τη δικηγόρο της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρούσου, αλλά και την Μάγδα Φύσσα

Ο Στράτος Μαυροειδάκος, που όπως κατήγγειλε η Μάγδα Φύσσα με το άκουσμα της αθώωσης των τεσσάρων αστυνομικών άρχισε να πανηγυρίζει και την απείλησε λέγοντάς της «θα τα πούμε έξω», εμφανίστηκε προκλητικός στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και υποστήριξε ότι η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου ήταν εκείνη που του επιτέθηκε.

«Όσοι ήταν εκεί ξέρουν ότι η ίδια άρχισε να μας βρίζει και γύρισα να κοιτάξω ποιος μας βρίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά. Επί της ουσίας, προσπάθησε να παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που καταγγέλθηκε σχετικά με τον προπηλακισμό της οικογένειας του Ζακ και της Μάγδας Φύσσα από τις δυνάμεις των ΜΑΤ. «Μας προπηλάκισαν και οι συνάδελφοί μας έκαναν φραγμό για να μας προστατεύσουν. Αν θέλουν κάποιοι να μας το απαγορεύσουν δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε», είπε ο γ.γ του Σωματείου Ειδικών Φρουρών.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)