to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:55 | 14.04.2022

Πολιτική

Κ. Νοτοπούλου: Καταστροφική για την ελληνική κοινωνία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη"

Καταστροφική χαρακτήρισε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη η τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Καινούργια Μέρα» του 102FM της ΕΡΤ3 και το δημοσιογράφο Νίκο Λαδιανό


Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που ξεκινά σήμερα θα εκφραστεί το κοινωνικό αίτημα για πολιτική αλλαγή ανέφερε η βουλευτής τονίζοντας ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλο, αναζητά διέξοδο από την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Σχολιάζοντας την χαλάρωση των μέτρων κατά του Covid19 η Κ. Νοτοπούλου υποστήριξε πως αποτελεί ακόμη μια απόδειξη ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει συναίσθηση της πραγματικότητας και δεν ξέρει πως να οδηγήσει την κοινωνία με ασφάλεια στην επόμενη μέρα.

«Το σύνθημα χαλαρώνουμε τα μέτρα για τον τουρισμό και την οικονομία είναι δημαγωγικό και ψευδές» υπογράμμισε. «Προφανώς και θέλουμε τον τουρισμό, είναι εθνική μας υπόθεση, όμως δεν υπάρχει τουρισμός χωρίς ασφάλεια».

Η τομεάρχης Τουρισμού υπογράμμισε πως το πρώτο κριτήριο για έναν πολίτη προκειμένου να ταξιδέψει είναι το αίσθημα ασφάλειας και αυτό που πρώτα θα έπρεπε να προσφέρουμε σε έναν επισκέπτη είναι ένα ενισχυμένο ΕΣΥ, εκτεταμένο testing και ιχνηλάτηση. Η Κ. Νοτοπούλου θύμισε ακόμη τις εικόνες με το αιφνιδιαστικό Lockdown εν μέσω καλοκαιριού σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως η Μύκονος και η Πάρος και το πρόωρο κλείσιμο της τουριστικής σεζόν που αποτελούν δυσφήμηση για τη χώρα μας.

«Εν μέσω πανδημίας και εν όψει νέου κύματος όπως προειδοποιούν οι επιστήμονες, χαλαρώνουμε τα μέτρα, συγχωνεύουμε τα νοσοκομεία την ώρα που θρηνούμε χιλιάδες ανθρώπους που θα μπορούσαν πολλοί από αυτούς να είχαν σωθεί αν η κυβέρνηση είχε ενισχύσει το ΕΣΥ» τόνισε.

Ακούστε τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://webradio.ert.gr/102fm/14apr2022-katerina-notopoulou/?fbclid=IwAR2T2JtywOZVHjwWxLPi19vPluErbCh7S69Fx3dI8X3qMgEd128vjjWZ1kQ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)