to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:29 | 08.04.2022

Όλγα Στέφου

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Καλεσμένοι ναζί στην ελληνική Βουλή

Αφησε τον νεοναζί να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό. Τουλάχιστον έγινε σαφής η σύνδεση του Ζελένσκι με το τάγμα Αζόφ


Καμία δικαιολογία. Ούτε ότι δεν ήξεραν, ούτε ότι δεν ενημερώθηκαν. Ο Μητσοτάκης καλεί τον Ζελένσκι να μιλήσει στην ελληνική Βουλή και ο Ζελένσκι δίνει τον λόγο σε έναν ναζί του τάγματος Αζόφ ελληνικής καταγωγής.  Έτσι, για μιλήσει για... τους αγώνες του.

Καμία δικαιολογία! Τι συμβαίνει δηλαδή; Παλεύουν οι ναζί για την ειρήνη; Αυτό θα προσπαθήσουν να μας εξηγήσουν αργότερα οι ιστορικοί αναθεωρητές; Στην πρόσφατη Ιστορία μας αναμετρηθήκαμε σκληρά με τον νεοναζισμό και η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη του έδωσε βήμα εντός του Κοινοβουλίου μας.

Αφησε τον νεοναζί να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό. Τουλάχιστον έγινε σαφής η σύνδεση του Ζελένσκι με το τάγμα Αζόφ. Αλλά την ντροπή του ξεπλύματος την κουβαλάει εξ ολοκλήρου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μήπως αιφνιδιάστηκε; Αποκλείεται. Στη Βουλή δεν μπαίνεις απλώς να μιλήσεις.  Ήξερε.  Όλοι ήξεραν και συμφώνησαν.  Έδωσαν βήμα στον ναζί με την κουκούλα. Να μιλήσει για μάχες.

Οχι, λυπάμαι.  Όχι, οι ναζί και η ειρήνη είναι έννοιες ασύμβατες.  Όπως η ειρήνη και ο οπλισμός τον οποίο προσφέρει η ελληνική κυβέρνηση.  Όχι, σήμερα συντελέστηκε ένα έγκλημα κατά της δημοκρατίας. Και μια και είναι… ευρωπαϊστές με νύχια και με δόντια, η ελληνική κυβέρνηση πρόδωσε τη δημοκρατία σε όλη την Ευρώπη.


Ντρέπομαι που τόλμησαν να εμφανίσουν ως εκφραστή της ελληνικής μειονότητας έναν πολεμιστή του τάγματος Αζόφ. Ντρέπομαι για τους  Έλληνες της Μαριούπολης που ταυτίστηκαν με έναν ναζί. Κι όσο για τον Ζελένσκι, φαίνεται πως έχει διαλέξει πλευρά δυστυχώς. Και δεν είναι αυτή του ουκρανικού λαού.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)