to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:22 | 07.04.2022

Πολιτική

Γιώργος Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης ξεφτίλισε την Ελλάδα

Μετά την ομιλία του μέλους του ναζιστικού Τάγματος Αζόφ στην ελληνική Βουλή, ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε για άλλη μία φορά τα βέλη του προς τον Κ. Μητσοτάκη



Για εξευτελισμό της χώρας και «γελοιότητα του επιτελικού κράτους» κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής και προσφάτως διαγραφείς από τη ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος αναφορικά με την ομιλία του μέλος του ακροδεξιού Τάγματος Αζόφ στη Βουλή μετά τη σημερινή ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ο Γ. Κύρτσος συνεχίζοντας την κριτική του, καθώς πλέον νιώθει πιο ελεύθερος, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει την ημέρα της απόφασης του ΕΛΚ να του στερήσει επί 12μηνο τα δικαιώματά του ως μέλος, τονίζει σεανάρτησή του ότι «η προβολή των νεοναζιστών του τάγματος Αζόφ μέσα από την  ομιλία του Ζελένσκι στη Βουλή, έδειξε τη γελοιότητα του επιτελικού κράτους».

«Πρωθυπουργός, Μαξίμου-Λευκός Οίκος, Πρόεδρος Βουλής-υπηρεσίες Υπ.Εξωτερικών-διπλωματική υπηρεσία, κυβέρνηση 58 υπουργών, δεν φρόντισαν να μη ξεφτιλιστεί η Ελλάδα» καταλήγει δηκτικά το σχόλιό του ο Γ. Κύρτσος:

Υπενθυμίζεται ότι την έντονη αντίδρασή τους στην ομιλία του μέλους του ναζιστικού τάγματος Αζόφ, εξέφρασαν ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο ιδρυτής του νέου κόμματος από τα ακροδεξιά της ΝΔ, του Ε.ΣΥ., Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε στη δήλωσή του μετά την ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας στη Βουλή να μην πει ούτε λέξη για την πρωτοφανή πρόκληση. Αντίθετα, χαρακτήρισε τη συνεδρίαση ιστορική, αποσιωπώντας ότι δόθηκε «βήμα» στη ελληνική Βουλή σε εκπρόσωπο ενός φασιστικού νεοναζιστικού ένοπλου τάγματος.

Πηγή: Αυγή

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)