to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:45 | 26.03.2022

Κοινωνία

Απαντήσεις Αγγελάκα, Ζαραλίκου και Αθανασίου στις ειρωνείες κατά της Συναυλίας Αλληλεγγύης

Αποστομωτικές οι απαντήσεις Αγγελάκα και Ζαραλίκου στα ειρωνικά σχόλια Μητσοτάκη και Οικονόμου για την μεγάλη αντιπολεμική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου στα Προπύλαια -Πληρωμένη απάντηση και του ηθοποιού Μάριου Αθανασίου


Ιδιαίτερα φαίνεται να έχει ενοχληθεί η Δεξιά από την μεγάλη αντιπολεμική συναυλία που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 29 Μαρτίου στα Προπύλαια, με αποτέλεσμα ο γιος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Δ. Οικονόμου,  να ειρωνεύονται τόσο τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν όσο και συνολικά την πρωτοβουλία αυτή. 

Αποστομωτική η απάντηση του Γ. Αγγελάκα στον γόνο Μητσοτάκη, ο οποίος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook «Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε».

 «Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής»

Συγκεκριμένα, ο Γ. Αγγελάκας με ανάρτησή του στο Instagram έγραψε: «Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη». 

Στην ειρωνία του Δ. Οικονόμου είχε απαντήσει πριν λίγες μέρες και ο Χρ. Ζαραλίκος, καθώς είναι ένας από τους συμμετέχοντες στην συναυλία. Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ είχε γράψει «Γίνεται πουθενά πόλεμος και χρειάζεται συναυλία ειρήνης σύντροφοι ή για να περνάει η ώρα;». 

Λίγο αργότερα, χρήστες του Twitter είχαν ήδη απαντήσει στον δημοσιογράφο, αλλά μέσα σε αυτούς και ο Χρ. Ζαραλίκος, ο οποίος ανέφερε: «Ο ιμπεριαλιστής τοτέμ των καπιταλιστών ολιγαρχών Πούτιν , κάνει επεκτατικό πόλεμο στην Ουκρανία σκοτώνοντας αμάχους και ισοπεδώνοντας πόλεις. Εσύ ξέρεις κάποιον Αλαφούζο που μεταφέρει πετρέλαιο για λογαριασμό του Πούτιν που κάνει όλα αυτά ;;».

Πληρωμένη απάντηση του ηθοποιού Μάριου Αθανασίου στον γιο του πρωθυπουργού για τη "Συναυλία Ειρήνης".

«Κωνσταντίνε Μητσοτάκη, πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας διχάζει μια συναυλία Ειρήνης. Ο καθένας στέκεται στον Ουκρανικό λαό όπως μπορεί με συλλαλητήρια, με ανθρωπιστική βοήθεια, με φιλοξενία ή στέλνοντας όπλα! Το να διαφωνείς με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι δικαίωμα σου, αν δεν σου αρέσουν. Όταν κάνουν άλλοι καλλιτέχνες συναυλία για την φτωχοποιηση των Ελλήνων θα χαρώ να σε δω. Επίσης αν έχεις πρόχειρες φερε μας τις σημαίες της Παλαιστίνης, της Συρίας και του Αφγανιστάν (googlαρε για τα χρώματα)», έγραψε στο facebook ο Μάριος Αθανασίου, απευθυνόμενος στο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, σχετικά με την κατάπτυστη ανάρτηση του τελευταίου για τη Συναυλία Ειρήνης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)