to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Τρανσφοβική επίθεση κατά εργαζόμενης έξω από χώρο αισθητικής στο Κουκάκι

Ακόμη μία τρανσφοβική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, αυτή τη φορά κατά αισθητικού που έκανε το διάλειμμα της έξω από τον χώρο που εργάζεται στο Κουκάκι - Επιβεβαιώνει στο Left για τη μήνυση της κατά των δραστών


Τρανσφοβική επίθεση σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι όταν εργαζόμενη καταστήματος αισθητικής στο Κουκάκι βρέθηκε στόχος επίθεσης νεαρών που κινήθηκαν εναντίων της εκτοξεύοντας αυγά. Το περιστατικό έλαβε χώρα περί τις 2 μ.μ., σύμφωνα με την παθούσα, τα στοιχεία της οποίας παραμένουν στη διάθεση του Left, χωρίς να δημοσιοποιούνται για την ώρα και έως ότου κρίνουμε πως κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο και φυσικά ασφαλές.

Η ίδια δείχνει σίγουρη πως οι πρωταγωνιστές της επίθεσης είναι μαθητές του 14ου Γυμνασίου Αθηνών, τους οποίους η εργαζόμενη δεν συναντάει πρώτη φορά. Οι ίδιοι, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, φαίνεται να έχουν εμπλακεί και παλαιότερα σε φραστικές επιθέσεις κατά της καταγγέλλουσας, με την ίδια να επιλέγει τότε να μη δώσει έκταση στα παριστατικά.

«Μέχρι τώρα είχα δεχτεί φραστικές επιθέσεις και αντέδρασα ήπια, προσπαθώντας με κουβέντα να τους δώσω να καταλάβουν το ότι η συμπεριφορά τους είναι λάθος», αναφέρει σε ανάρτησή της η αισθητικός.

Σήμερα όμως δέχτηκε ακόμη μία, χειρότερη, επίθεση, όπως αναφέρει και η ίδια στην περιγραφή της: «Στις 2 μ.μ. κι ενώ είχα διάλειμμα και βγήκα για ένα τσιγάρο, την ώρα που συζητούσαμε με κυρία που μένει στη γειτονιά, η συγκεκριμένη συμμορία, πέταξε αυγά προς το μέρος μας. Για κακή του τύχη πέτυχαν έναν καθηγητή τους που περνούσε τυχαία ο άνθρωπος από μπροστά».

Το Left.gr επικοινώνησε με την ίδια, η οποία μας επιβεβαίωσε την επιλογή της να προχωρήσει σε μήνυση κατά των δραστών. Σήμερα το απόγευμα βρέθηκε στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και απευθύνθηκε στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)