to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:43 | 18.02.2022

Πολιτισμός

Ο. Πουλάκης: Το κίνημα #MeToo προκύπτει από τη βάση ανθρώπων που έχουν τραύματα, που έχουν κακοποιηθεί

«Δεν τον είχα δει από το 2007 αλλά ήταν καθηγητής μου και μαθαίνω αυτά τα πράγματα. Είναι σοκαριστικό. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Δεν μπορείς να το φανταστείς για έναν άνθρωπο που τον ξέρεις», σημείωσε ο ηθοποιός Όμηρος Πουλάκης σε συνέντευξή του σχετικά με την υπόθεση του Δ. Λιγνάδη


Στην Άννα Ζηρδέλη μίλησε ο Όμηρος Πουλάκης, με αφορμή την παράσταση «Ντον Ζουάν», όπου πρωταγωνιστεί. Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τους λόγους που ήρθαν σε ρήξη και, φυσικά, τάσσεται υπέρ του #MeToo τονίζοντας πως πρέπει να εστιάσουμε στους ανθρώπους που βρήκαν την δύναμη να μιλήσουν και στα τραύματα τους.

«Δεν ενοχλήθηκα που ρωτήθηκα κι εγώ διότι δεν είναι όλα τα πράγματα το ίδιο. Υπάρχει ένα κολοσσιαίο συμβάν, τόσο ακραίο συμβάν τόσο ισχυρό, το οποίο προκύπτει με όρους κινήματος. Προκύπτει από τη βάση ανθρώπων που έχουν τραύματα, που έχουν κακοποιηθεί, παρενοχληθεί και χτυπηθεί. Μιλάνε και ανοίγει ένας τόσο ισχυρός διάλογος. Είναι λογικό να ζητηθεί, λοιπόν, η άποψη από ανθρώπους που είχαν μια συναναστροφή, γιατί είχα διαπροσωπική σχέση καθώς ήταν καθηγητής μου και συνεργαζόμασταν».

«Δεν τον είχα δει από το 2007 αλλά ήταν καθηγητής μου και μαθαίνω αυτά τα πράγματα. Είναι σοκαριστικό. Δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμο. Δεν μπορείς να το φανταστείς για έναν άνθρωπο που τον ξέρεις».

«Συνεργαζόμασταν από το 2004 μέχρι το 2006, ήρθα σε συνεργατική ρήξη το 2006 και το 2007 ήρθα και σε διαπροσωπική ρήξη εξαιτίας συμπεριφορών και στοιχεία του χαρακτήρα που δεν μου άρεσαν» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha. «Πρέπει να εστιάσουμε στα θύματα. Είναι εξωφρενικό πράγμα. Εδώ σου φέρεται άσχημα λίγο ο φίλος σου και το κουβαλάς μέρες».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)