to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:58 | 10.02.2022

Πολιτισμός

Οι Foo Fighters διχάζουν τους θαυμαστές τους μετά την ανακοίνωση της «τηλε-συναυλίας» στο Metaverse

Οι Foo Fighters έχουν διχάσει τους θαυμαστές τους μετά την ανακοίνωση ότι ετοιμάζουν εικονική συναυλία στο Metaverse.




Το συγκρότημα που ιδρύθηκε από τον πρώην ντράμερ των Nirvana, Ντέιβ Γκρολ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δώσει δωρεάν συναυλία σε συνεργασία με το Meta (πρώην Facebook), το οποίο θα τη μεταδώσει μέσω streaming.

Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν μια τελείως καθηλωτική εμπειρία VR 180 μοιρών στο Meta, το rebrand του Facebook ως πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας, την ερχόμενη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.

Ο αρχηγός του συγκροτήματος, Ντέιβ Γκρολ είπε επίσης ότι το γκρουπ θα ερμηνεύσει πρώτη φορά ζωντανά ένα από τα τραγούδια του.

«Οι Foo Fighters αγαπούν την πρόκληση - από το να εμφανίζονται στις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο και τα πιο μικροσκοπικά κλαμπ έως το να γυρίζουν ταινίες και μίνι σειρές» αναφέρει ο Ντέιβ Γκρολ σε δήλωσή του.

Η συναυλία που θα σκηνοθετήσει ο Μαρκ Ρόμανεκ, ο οποίος έχει προηγουμένως συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως οι Coldplay, Jay-Z και Taylor Swift περιγράφεται ως μια «σουρεαλιστική σύγκλιση φυσικών, φανταστικών οπτικών στοιχείων».

«Τα έχουμε κάνει σχεδόν όλα. Αλλά ποτέ δεν συνεργαστήκαμε με τον Μαρκ Ρόμανεκ σε μια εννοιολογική σειρά  τραγουδιών (συμπεριλαμβανομένου ενός που θα ερμηνευθεί ζωντανά για πρώτη φορά σε ένα παγκόσμιο κοινό» ανέφερε ο Γκρολ.

Όμως δεν αντέδρασαν με ενθουσιασμό όλοι οι θαυμαστές του συγκροτήματος. Κάποιοι έκαναν λόγο για «απολύτως περιττή κίνηση».

«Ναι, τους λατρεύω, αλλά δεν μπορώ να αντέξω τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ που θέλει να κυριαρχήσει. Δεν πίστευα ότι θα ξεπουλιούνταν έτσι» έγραψε ένας απογοητευμένος θαυμαστής.

«Δεν με ενδιαφέρει πόσοι άνθρωποι θα μπουν να παρακολουθήσουν. Είναι χάσιμο χρόνου» έγραψε άλλος θαυμαστής.

tags: metaverse

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)