to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:10 | 31.01.2022

Πολιτική

Γιώργος Κύρτσος: Καταιγισμός πυρών κατά Μητσοτάκη και «τριανδρίας» του Μαξίμου

«Κυνηγός ταλέντων» στα ΜΜΕ ο Γεραπετρίτης - «Πολιτικά αφελής, μεθοδολογικά απαράδεκτη» επικοινωνιακή πολιτική - Καμία σχέση με φιλελευθερισμό τα περί σκευωρίας


Με εξαιρετικά σκληρή και αιχμηρή γλώσσα σχολιάζει ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος τις τελευταίες τοποθετήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τα πεπραγμένα των πιο στενών συνεργατών του στην κυβέρνηση, με σειρά αναρτήσεων στα social media.

Μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές που «συγκρούονται στον εικονικό τους κόσμο που δεν έχει σχέση με τη σκληρή πραγματικότητα» και για «ιδιοτελή αστοχία». Ειδικά για τον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη και την εμπλοκή του στην υπόθεση Φουρθιώτη, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ τονίζει ότι όπως προκύπτει, «κυβερνητικοί παράγοντες -όπως ο Γεραπετρίτης- είχαν μετατραπεί σε κυνηγούς ταλέντων και υποστηρικτών στα ΜΜΕ», κάτι που συνιστά μία «επικοινωνιακή πολιτική πολιτικά αφελή και μεθοδολογικά απαράδεκτη».

Παράλληλα χαρακτηρίζει «επιτελικό κατήφορο» το γεγονός ότι η «τριανδρία του Μαξίμου» και οι σύμβουλοι του «πολυτελούς οργανογράμματος» οδήγησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να καλύπτει τους «Φουρθιώτηδες» ενώ την ίδια ώρα ως πρωθυπουργός καταγγέλλει «συμμορία» για τους δημοσιογράφους που ερευνούν το σκάνδαλο της Novartis, ενώ η Δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση. Πρόκειται για ορολογία που δεν έχει καμία σχέση με τον φιλελευθερισμό και την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπογραμμίζει ο κ. Κύρτσος, προειδοποιώντας μάλιστα ότι τα παραπάνω θα οδηγήσουν σε αντίδραση από την ΕΕ, εκθέτοντας ακόμη περισσότερο την χώρα μας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)