to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:02 | 27.01.2022

Κοινωνία

Χριστίνα Σούζη: Επικό άδειασμα σε Μαξίμου, iefimerida, Πορτοσάλτε από τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ

Τι απάντησε στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ όταν της είπε ότι το Μαξίμου θεωρεί πως μόνο εκείνη έκανε σωστή πρόγνωση αλλά δυστυχώς έχουν σύμβαση με την ΕΜΥ


Να συντηρήσει το κυβερνητικό αφήγημα περί μη ενημέρωσης της κυβέρνησης από την ΕΜΥ για το πότε θα εκδηλωθεί η σφοδρή χιονόπτωση, θέση που εξέφρασε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχείρησε ο Άρης Πορτοσάλτε συνομιλώντας με την μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ.

Μόνο που η Χριστίνα Σούζη τον άδειασε, όπως άδειασε και το Μαξίμου και το iefimerida. Να πάρουμε την ιστορία από την αρχή.
Ο Άρης Πορτοσάλτε στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο και ενώ είχε στη γραμμή τη Χριστίνα Σούζη για τον καιρό, της ανέφερε ότι στο Μαξίμου θεωρούν ότι μόνο εκείνη έπεσε μέσα αλλά δυστυχώς έχουν σύμβαση με την ΕΜΥ και όχι με εκείνη.

Είπε ο Άρης Πορτοσάλτε: «Διάβασα χθες στο iefimerida και προφανώς δεν το έβγαλαν από το μυαλό τους κάποιος τους το είπε από το Μαξίμου, ότι στο Μαξίμου λένε, ότι μόνο η Σούζη τον έπιασε τον καιρό αλλά τι να κάνουμε που εμείς (σ.σ στην κυβέρνηση) έχουμε σύμβαση με την ΕΜΥ και όχι με την κ. Σούζη».

Τι ήταν να το ακούσει αυτό η Χριστίνα Σούζη, απάντησε σε έντονο ύφος:

«Όλοι οι μετεωρολόγοι πέσαμε μέσα και λέγαμε τα ίδια. Μπορεί εγώ να έπιασα την ώρα. Όταν βγάζει η ΕΜΥ την Κυριακή το μεσημέρι πρόγνωση που λέει για τη Δευτέρα  χιονοπτώσεις  που θα είναι περισσότερες από το μεσημέρι και μετά. Άρα έδινε χιονοπτώσεις όλη την ημέρα. Η πρόγνωση της ΕΜΥ έδινε χιονοπτώσεις για την Αττική όλη την ημέρα. Τέλος, τίποτε άλλο. Θέλει πολύ κόπο για να το καταλάβεις αυτό το πράγμα;».

Και συνέχισε λέγοντας ότι η ΕΜΥ ήταν εντάξει στις προγνώσεις της, και ότι «όλοι ξέραμε ότι θα έρθει λίγο νωρίτερα. Το απόγευμα της Κυριακής όλοι ξέραμε ότι το χιόνι θα έρθει νωρίτερα».

Μπορείτε να ακούσετε όλη τη στιχομυθία εδώ από το λεπτό 00:10:00 έως 00:16:16.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)