to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:22 | 24.01.2022

Πολιτική

Ανερυθρίαστη κάλυψη Οικονόμου στον Γεραπετρίτη για τα φιλικά SMS με Φουρθιώτη

O εκπρόσωπος της κυβέρνησης παρείχε πλήρη κάλυψη στον υπουργό Επικρατείας, βρίσκοντας πως η δήλωση Γεραπετρίτη για τις σχέσεις του με τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή «είναι απολύτως σαφής, δεν αφήνει καμία σκιά και κανένα περιθώριο παρερμηνείας», πριν επιτεθεί (φυσικά) ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στη σημερινή (Δευτέρα) ενημέρωση των συντακτών, μετά από ερώτηση με αφορμή όσα είπε ο κ. Φουρθιώτης και αν ο Γιώργος Γεραπετρίτης εξακολουθεί να απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού απάντησε πως «προφανώς και εξακολουθεί».

Ο Γ. Οικονόμου, που εκπροσωπεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, βρήκε μάλιστα πως «η δήλωση του κ. Γεραπετρίτη είναι απολύτως σαφής, δεν αφήνει καμία σκιά και κανένα περιθώριο παρερμηνείας» και συνέχισε με επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση στη δικαιοσύνη, την υπονόμευση του κύρους των θεσμών, την καταστροφολογία, τώρα υιοθετεί και τον εν λόγω κύριο. Η εντεινόμενη απελπισία του κ. Τσίπρα από την εντεινόμενη πολιτική του απαξίωση καθιστά απολύτως φυσιολογική αυτή τη συμπεριφορά, αναδεικνύει το είδος και το ύφος της αντιπολίτευσης που ασκεί και το τι μπορούμε να περιμένουμε από εδώ και πέρα».

Η δήλωση Γεραπετρίτη

Υπενθυμίζεται πως ο υπ. Επικρατείας σε δήλωσή του ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει τον υπόδικο τηλεπαρουσιαστή ούτε ..εξ όψεως και πως του απάντησε «όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του»:  «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωση του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κύριος Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη. Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

Αυταπόδεικτο...

Βέβαια, οι δηλώσεις Γεραπετρίτη και η κάλυψη Οικονόμου δεν μπορούν να διαψεύσουν το προφανές: Τα μηνύματα Γεραπετρίτη στον Φουρθιώτη, όπως τα δημοσιοποίησε ο ίδιος, δείχνουν ξεκάθαρα οικειότητα μεταξύ των δύο, που δεν μπορεί να κρυφτεί όσες διαψεύσεις και αποστάσεις κι αν κρατούν τα στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη:

Ο Μένιος Φουρθιώτης, άλλωστε, όπως φαίνεται, είχε αγαστή σχέση και με άλλα στελέχη της ΝΔ, όπως τον Νίκο Ρωμανό

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)